Povezane vesti

Nakon izbacivanja iz "Elite 9" stiglo pismo u Belu kuću: Ova odluka je zatekla sve

Nakon izbacivanja iz "Elite 9" stiglo pismo u Belu kuću: Ova odluka je zatekla sve

Telegraf pre 25 dana
Sinoć je iz rijaliti programa "Elita 9" izbačena Sunčica Bajić, nakon duela sa Aneli Ahmić. Pre izlaska, Sunčica je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević napisala pismo koje je danas stiglo u Belu kuću. Pismo je pred svim takmičarima pročitala… »
Zbog pisma Sunčice Bajić trese se elita: Izbačena učesnica se obratila cimerima, a njenu odluku niko nije mogao da nasluti

Zbog pisma Sunčice Bajić trese se elita: Izbačena učesnica se obratila cimerima, a njenu odluku niko nije mogao da nasluti

Kurir pre 25 dana
Prethodne noći iz Elite izbačena je Sunčica Bajić. Bivša učesnica je napisala pismo i imenovala vođu za sledeću nedelju. Vanja Živić je za crnim stolom pred svima pročitala pismo i saopštila ko će biti novi vođa. - Nadam se da ćeš biti jedan od… »
Izbacili je iz Elite 9, a ona sada poslala pismo na adresu Bele kuće: Ovu njenu odluku niko nije očekivao

Izbacili je iz Elite 9, a ona sada poslala pismo na adresu Bele kuće: Ovu njenu odluku niko nije očekivao

Blic pre 25 dana
Nakon izlaska, napisala je pismo, koje je danas pročitano takmičarima od strane Vanje Živić. Publika je odlučila njihovim glasovima da Sunčica napusti takmičenje, uprkos njenom uspehu u igri. Sinoć je iz rijaliti programa "Elita 9" izbačena Sunčica… »
Ona je izbačena iz "Elite 9"! "Očajna stigla u studio: "Zbog tih ljudi sam ja ovde", urnisala bivše cimerke - ove dve…

Ona je izbačena iz "Elite 9"! "Očajna stigla u studio: "Zbog tih ljudi sam ja ovde", urnisala bivše cimerke - ove dve…

Blic pre 25 dana
Po izlasku, Sunčica je izrazila osećanje razočaranja i zbunjenosti. Priznala je da se kaje zbog pasivnosti i istakla da je trebalo više da konfrontira učesnike. Sunčica Bajić sinoć je izbačena iz "Zadruge 9 Elite", a njen dolazak u studio obeležile su… »
Aneli Ahmić nominovana, a ona je zauvek izbačena iz Elite 9: Ostala šokirana, u studiju je dočekao “tuš”

Aneli Ahmić nominovana, a ona je zauvek izbačena iz Elite 9: Ostala šokirana, u studiju je dočekao “tuš”

Telegraf pre 25 dana
Sunčica Bajić sinoć je izbačena iz "Zadruge 9 Elite", a njen dolazak u studio obeležile su teške reči na račun učesnika koji su ostali u Beloj kući. Burno veče u rijalitiju "Zadruzi 9 Eliti" završeno je izbacivanjem. Publika je dala svoj sud, a nakon… »

Vesti dana »