Povezane vesti

Nakon izbacivanja iz "Elite 9" stiglo pismo u Belu kuću: Ova odluka je zatekla sve

Nakon izbacivanja iz "Elite 9" stiglo pismo u Belu kuću: Ova odluka je zatekla sve

Telegraf pre 23 sata
Sinoć je iz rijaliti programa "Elita 9" izbačena Sunčica Bajić, nakon duela sa Aneli Ahmić. Pre izlaska, Sunčica je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević napisala pismo koje je danas stiglo u Belu kuću. Pismo je pred svim takmičarima pročitala… »
Zbog pisma Sunčice Bajić trese se elita: Izbačena učesnica se obratila cimerima, a njenu odluku niko nije mogao da nasluti

Zbog pisma Sunčice Bajić trese se elita: Izbačena učesnica se obratila cimerima, a njenu odluku niko nije mogao da nasluti

Kurir pre 1 dan
Prethodne noći iz Elite izbačena je Sunčica Bajić. Bivša učesnica je napisala pismo i imenovala vođu za sledeću nedelju. Vanja Živić je za crnim stolom pred svima pročitala pismo i saopštila ko će biti novi vođa. - Nadam se da ćeš biti jedan od… »
Izbacili je iz Elite 9, a ona sada poslala pismo na adresu Bele kuće: Ovu njenu odluku niko nije očekivao

Izbacili je iz Elite 9, a ona sada poslala pismo na adresu Bele kuće: Ovu njenu odluku niko nije očekivao

Blic pre 1 dan
Nakon izlaska, napisala je pismo, koje je danas pročitano takmičarima od strane Vanje Živić. Publika je odlučila njihovim glasovima da Sunčica napusti takmičenje, uprkos njenom uspehu u igri. Sinoć je iz rijaliti programa "Elita 9" izbačena Sunčica… »
Ona je izbačena iz "Elite 9"! "Očajna stigla u studio: "Zbog tih ljudi sam ja ovde", urnisala bivše cimerke - ove dve…

Ona je izbačena iz "Elite 9"! "Očajna stigla u studio: "Zbog tih ljudi sam ja ovde", urnisala bivše cimerke - ove dve…

Blic pre 1 dan
Po izlasku, Sunčica je izrazila osećanje razočaranja i zbunjenosti. Priznala je da se kaje zbog pasivnosti i istakla da je trebalo više da konfrontira učesnike. Sunčica Bajić sinoć je izbačena iz "Zadruge 9 Elite", a njen dolazak u studio obeležile su… »
Aneli Ahmić nominovana, a ona je zauvek izbačena iz Elite 9: Ostala šokirana, u studiju je dočekao “tuš”

Aneli Ahmić nominovana, a ona je zauvek izbačena iz Elite 9: Ostala šokirana, u studiju je dočekao “tuš”

Telegraf pre 1 dan
Sunčica Bajić sinoć je izbačena iz "Zadruge 9 Elite", a njen dolazak u studio obeležile su teške reči na račun učesnika koji su ostali u Beloj kući. Burno veče u rijalitiju "Zadruzi 9 Eliti" završeno je izbacivanjem. Publika je dala svoj sud, a nakon… »

Vesti dana »