Povezane vesti
Petrov: „Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom, moj intervju izvrgnut“
Serbian News Media 02.02.2026
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da „u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom, moj intervju izvrgnut
N1 Info 02.02.2026
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da "u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom
Insajder 02.02.2026
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da "u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom
Nedeljnik 02.02.2026
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da „u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Vesti dana »
Dodik: Srbi na području Eparhije bihaćko-petrovačke i rmanjske ne žele da prodaju imanja
N1 Info pre 56 minutajoš 28 povezanih
Đuro Macut apeluje: Racionalno trošiti struju, sutra hitna sednica Štaba za vanredne situacije
Radio sto plus pre 36 minutajoš 45 povezanih
Rasim Ljajić se povukao sa čela SDPS, stranka izabrala novo rukovodstvo
IndeksOnline pre 3 satajoš 26 povezanih
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 71 povezana
UŽIVO Tramp otkazuje napade na Iran ako se brzo postigne dogovor; Teheran upozorava zemlje Zaliva
Sputnik pre 1 satjoš 39 povezanih