Povezane vesti
Petrov: „Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom, moj intervju izvrgnut“
Serbian News Media pre 28 dana
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da „u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom, moj intervju izvrgnut
N1 Info pre 28 dana
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da "u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom
Insajder pre 28 dana
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da "u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom
Nedeljnik pre 28 dana
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da „u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Vesti dana »
Bogdanović odigrao 0 minuta, Vukčević se povredio, "Bejbi Jokić" obeležio noć
Telegraf pre 9 minutajoš 7 povezanih