Povezane vesti
Vladan Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom, moj intervju izvrgnut ruglu
Danas pre 10 sati
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da „u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom, moj intervju izvrgnut
Radio sto plus pre 9 sati
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da “u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom, moj intervju izvrgnut
Beta pre 11 sati
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je danas na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da "u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju pitanje njegovog razrešenja, odnosno razmatraju njegovu aktivnost javnu i… »
Petrov: Molim VST da izvrši odluku Ustavnog suda, da to ne bi morala vlada
Euronews pre 11 sati
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je na Visoki savet tužilaštva da izvrši odluku Ustavnog suda u vezi sa izborima za nove članove Saveta kako to ne bi činio neko drugi, jer je odluka Ustavnog suda po Ustavu opšteobavezujuća, izvršna i… »
Petrov: Molim Visoki savet tužilaštva da izvrši odluku Ustavnog suda, da to ne bi morala Vlada
Sputnik pre 10 sati
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov apelovao je na Visoki savet tužilaštva da izvrši odluku Ustavnog suda u vezi sa izborima za nove članove Saveta kako to ne bi činio neko drugi, jer je odluka Ustavnog suda po Ustavu opšteobavezujuća, izvršna i… »
Petrov: Spreman sam da podnesem ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom
NIN pre 12 sati
Predsednik Ustavnog suda Srbije Vladan Petrov pozvao je danas Vrhovni savet tužilaštva (VST) da postupi po odluci tog suda, za šta rok ističe sutra - da ponovi izbore za VST iz reda javnih tužilaca na određenim biračkim mestima, jer ako oni to ne učini… »
Petrov: Podneću ostavku ako se utvrdi da sam se bavio politikom
Radio 021 pre 12 sati
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov tvrdi da će podneti ostavku ukoliko se utvrdi da se "bavio politikom". On je apelovao na Visoki savet sudstva (VSS) i Visoki savet tužilaštva (VST) da "u kratkom roku zakažu zajedničku sednicu i da razmatraju… »
Vesti dana »
Protest desetak tužilaca, sudija i advokata u Čačku zbog "Mrdićevih zakona"
Insajder pre 10 minutajoš 32 povezane
Odloženo suđenje novosadskim aktivistima, traži se ukidanje poternice
Radio 021 pre 10 satijoš 23 povezane
Nije izabran novi direktor RTS-a, Bujošević ostaje na čelu Javnog servisa
Morava info pre 3 satajoš 21 povezana