Povezane vesti

Povraćanje, gadi mi se sve ovo: Crveno-beli dobili penal, Marko Nikolić besan!

Povraćanje, gadi mi se sve ovo: Crveno-beli dobili penal, Marko Nikolić besan!

Hot sport pre 50 minuta
Derbi u Atini završen bez pobednika, Nikolić ogorčen zbog penala u nadoknadi! Veliki derbi 19. kola Stoiximan Super lige između AEK-a i Olimpijakosa završen je rezultatom 1:1, ali je utakmica ostala u senci burne završnice i sudijskih odluka koje su… »
Marko Nikolić bljuje vatru posle haosa u grčkom derbiju! Srbin digao glas kao nikada do sada: "Osećaj gađenja koji nas tera na…

Marko Nikolić bljuje vatru posle haosa u grčkom derbiju! Srbin digao glas kao nikada do sada: "Osećaj gađenja koji nas tera na…

Kurir pre 1 sat
Fudbaleri AEK-a i Olimpijakosa odigrali su veoma vatren derbi u šampionatu Grčke, ali su arbitri na kraju oteli slavu fudbalerima u samom finišu. Meč je završen 1:1 posle velike drame u dubokoj nadoknadi i penala za Olimpijakos, a trener AEK-a, Marko… »
Nikolić o penalu Olimpijakosa u 90+16': "Povraća mi se"

Nikolić o penalu Olimpijakosa u 90+16': "Povraća mi se"

B92 pre 1 sat
Srpski trener na klupi AEK-a Marko Nikolić sa mnogo gorčine komentarisao je sve što se desilo u burnom derbiju protiv Olimpijakosa. Gosti iz Pireja su golom iz penala u 16. minutu nadoknade uspeli da poravnaju rezultat (1:1) i osvoje bod. Gađenje i muka… »
Marko Nikolić besan posle penala za crveno-bele u 106. minutu: "Imamo osećaj gađenja, tera na povraćanje"

Marko Nikolić besan posle penala za crveno-bele u 106. minutu: "Imamo osećaj gađenja, tera na povraćanje"

Telegraf pre 1 sat
Veliki derbi u tom momentu drugog i trećeg tima tabele u Superligi Grčke završen je bez pobednika, AEK i Olimpijakos su odigrali 1:1, a uprkos tome, domaćin je pretekao PAOK na prvom mestu. Dosta prašine se podiglo posle susreta, pošto su pirejski… »
Marko Nikolić: Imamo osećaj gađenja koji nam izaziva povraćanje

Marko Nikolić: Imamo osećaj gađenja koji nam izaziva povraćanje

Sport klub pre 3 sata
Ne stišava se bura posle derbi meča u grčkom šampionatu, u kojem su AEK i Olimpijakos odigrali nerešeno (1:1). Besan je bio šef stručnog štaba AEK-a Marko Nikolić tokom susreta protiv Olimpijakosa, kulminacija je viđena u završnici meča, a na… »

Vesti dana »

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Nedeljnik pre 2 satajoš 17 povezanih
PIO: Penzioneri prijavite se za pakete solidarne pomoći

PIO: Penzioneri prijavite se za pakete solidarne pomoći

Bujanovačke pre 35 minutajoš 13 povezanih
Jokić postigao 16 poena, Denver izgubio od Oklahome

Jokić postigao 16 poena, Denver izgubio od Oklahome

Newsmax Balkans pre 2 satajoš 27 povezanih