Povezane vesti

Đukanović (SNS): Veliki sam zagovornik ukidanja TOK

Đukanović (SNS): Veliki sam zagovornik ukidanja TOK

Nedeljnik pre 1 dan
Član Predsedništa Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je „veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio“, apsolutno će… »
Đukanović (SNS): Veliki sam zagovornik ukidanja TOK, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi

Đukanović (SNS): Veliki sam zagovornik ukidanja TOK, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi

Radio sto plus pre 1 dan
“Nemam protiv da bude posebno odeljenje recimo Višeg javnog tužilaštva u Beogradu ili da postoji više posebnih odeljenja, baš kao i za korupciju”, ukazao je Đukanović u autorskom tekstu za današnje izdanje lista Politika. “Tužilaštva su svuda u svetu deo… »

Glas Zaječara pre 12 sati
Član Predsedništa Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno će… »

Beta pre 14 sati
Član Predsedništa Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno će… »
Đukanović (SNS): „Veliki sam zagovornik ukidanja TOK, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi“

Đukanović (SNS): „Veliki sam zagovornik ukidanja TOK, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi“

Serbian News Media pre 14 sati
„Nemam protiv da bude posebno odeljenje recimo Višeg javnog tužilaštva u Beogradu ili da postoji više posebnih odeljenja, baš kao i za korupciju“, ukazao je Đukanović u autorskom tekstu za današnje izdanje lista Politika.… »
Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja TOK-a, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi

Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja TOK-a, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi

NIN pre 15 sati
Član Predsedništva Srpske napredne stranke i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno će ga… »
Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja TOK

Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja TOK

N1 Info pre 16 sati
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno… »
Vladimir Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja tok

Vladimir Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja tok

Pravda pre 16 sati
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno… »

Vesti dana »