Povezane vesti
Đukanović (SNS): Veliki sam zagovornik ukidanja TOK
Nedeljnik pre 22 dana
Član Predsedništa Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je „veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio“, apsolutno će… »
Đukanović (SNS): Veliki sam zagovornik ukidanja TOK, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi
Glas Zaječara pre 22 dana
Član Predsedništa Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno će… »
Đukanović (SNS): Veliki sam zagovornik ukidanja TOK, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi
Beta pre 22 dana
Član Predsedništa Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno će… »
Đukanović (SNS): „Veliki sam zagovornik ukidanja TOK, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi“
Serbian News Media pre 22 dana
„Nemam protiv da bude posebno odeljenje recimo Višeg javnog tužilaštva u Beogradu ili da postoji više posebnih odeljenja, baš kao i za korupciju“, ukazao je Đukanović u autorskom tekstu za današnje izdanje lista Politika.… »
Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja TOK-a, sa Mrdićevim zakonima mora da se nastavi
NIN pre 22 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno će ga… »
Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja TOK
N1 Info pre 22 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno… »
Vladimir Đukanović: Veliki sam zagovornik ukidanja tok
Pravda pre 22 dana
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i poslanik Vladimir Đukanović naveo je da je "veliki zagovornik ukidanja Javnog tužilaštva za organizovani kriminal (TOK) kao specijalnog tužilaštva i ukoliko se ikad takav zakon bude pojavio", apsolutno… »
Vesti dana »
‘Klasično preživljavanje’: Poljoprivrednici blokirali puteve širom Srbije
Danas pre 8 minutajoš 41 povezana
Švajcarska se nada dogovoru: Uprkos Trampovim novim carinama, sajdžije ne odustaju
B92 pre 1 satjoš 33 povezane
Na mesto v.d. direktora Pete beogradske gimnazije postavljen Ognjen Mrvaljević
Sputnik pre 1 satjoš 24 povezane