Povezane vesti
Skandal na aerodromu! Muž Kaje Ostojić nije hteo da joj otvori vrata da uđe u auto!
Svet & Skandal pre 21 dana
Kaja Ostojić pevačica, doživela je neprijatnu situaciju na aerodromu kada je po nju došao muž Miloš Čujović, koji nije želeo da izađe iz automobila, a nije hteo ni da joj otvori vrata već se sve vreme skrivao od novinara i fotoreportera. foto:Ivan… »
Skandal na Aerodromu Nikola Tesla! Kaji Ostojić muž nije hteo da otvori vrata automobila, krio se ispod kapuljače: Beži, bre!…
Kurir pre 22 dana
Pevačica Kaja Ostojić doživela je neprijatnu situaciju na aerodromu kada je po nju došao suprug Miloš Čujović, koji osim što nije želeo da izađe iz automobila i pozdravi se sa njom, nije hteo ni da joj otvori vrata već se sve vreme skrivao od novinara i… »
"Otvori mi vrata, otvori mi!" Neprijatna scena na aerodromu! Kaja besna na muža koji se krio u automobilu.
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Kaja Ostojić doživela je neprijatnu situaciju na aerodromu kada ju je po dolasku sa puta dočekao suprug Miloš Čujović, koji nije želeo da izađe iz automobila niti da joj otvori vrata. Sve vreme je pokušavao da izbegne fotoreportere i novinare… »
(Video) "Otvori mi vrata, otvori mi vrata!" Skandal na aerodromu, Kaji Ostojić muž neće da otvori vrata, krije se ispod…
Blic pre 22 dana
Sve vreme je izbegavao novinare i fotografe, skrivajući se unutra. Situacija je iznenadila prisutne, a reakcija pevačice bila je jasno negodovanje. Pevačica Kaja Ostojić doživela je neprijatnu situaciju na aerodromu kada je po nju došao suprug Miloš… »
Vesti dana »
Petković: Godine nehumane hajke dovele do zastrašujućih pretnji Vučiću i njegovoj deci
Euronews pre 7 minutajoš 27 povezanih
Glamočić: „Odluke neću donostiti pod pritiskom, otvoren poziv poljoprivrednicima za razgovor“
Serbian News Media pre 42 minutajoš 39 povezanih
„Pravi haos“: Sve intenzivnija pitanja o tome koliko je Trampova carinska strategija zaista uspešna
Danas pre 1 satjoš 33 povezane
Na mesto v.d. direktora Pete beogradske gimnazije postavljen Ognjen Mrvaljević
RTV pre 53 minutajoš 24 povezane
Vremenska prognoza za Srbiju 24. i 25. februar 2026: hladan front, prestanak padavina i topliji period sa sunčanim intervalima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 38 povezanih