Povezane vesti
Skandal na aerodromu! Muž Kaje Ostojić nije hteo da joj otvori vrata da uđe u auto!
Svet & Skandal pre 9 minuta
Kaja Ostojić pevačica, doživela je neprijatnu situaciju na aerodromu kada je po nju došao muž Miloš Čujović, koji nije želeo da izađe iz automobila, a nije hteo ni da joj otvori vrata već se sve vreme skrivao od novinara i fotoreportera. foto:Ivan… »
Skandal na Aerodromu Nikola Tesla! Kaji Ostojić muž nije hteo da otvori vrata automobila, krio se ispod kapuljače: Beži, bre!…
Kurir pre 9 sati
Pevačica Kaja Ostojić doživela je neprijatnu situaciju na aerodromu kada je po nju došao suprug Miloš Čujović, koji osim što nije želeo da izađe iz automobila i pozdravi se sa njom, nije hteo ni da joj otvori vrata već se sve vreme skrivao od novinara i… »
"Otvori mi vrata, otvori mi!" Neprijatna scena na aerodromu! Kaja besna na muža koji se krio u automobilu.
Telegraf pre 10 sati
Pevačica Kaja Ostojić doživela je neprijatnu situaciju na aerodromu kada ju je po dolasku sa puta dočekao suprug Miloš Čujović, koji nije želeo da izađe iz automobila niti da joj otvori vrata. Sve vreme je pokušavao da izbegne fotoreportere i novinare… »
(Video) "Otvori mi vrata, otvori mi vrata!" Skandal na aerodromu, Kaji Ostojić muž neće da otvori vrata, krije se ispod…
Blic pre 11 sati
Sve vreme je izbegavao novinare i fotografe, skrivajući se unutra. Situacija je iznenadila prisutne, a reakcija pevačice bila je jasno negodovanje. Pevačica Kaja Ostojić doživela je neprijatnu situaciju na aerodromu kada je po nju došao suprug Miloš… »
Vesti dana »
Protest sudija i advokata u Čačku: Obaveza svih nas je da dignemo glas
Ozon press pre 5 satijoš 32 povezane
Suđenje aktivistima ponovo odloženo: Svi čekaju 5. maj (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 23 povezane
FOTO, VIDEO: Protest zbog "Mrdićevih zakona" u Novom Sadu: "Direktan napad na pravosuđe"
Radio 021 pre 10 satijoš 10 povezanih
Nije izabran novi direktor RTS-a, Bujošević ostaje na čelu Javnog servisa
Morava info pre 3 satajoš 21 povezana