Povezane vesti
U njenim rukama i kamen omekša: Ljiljana iz Čačka stvara prelepe i neobične slike, a koristi samo jedan materijal (FOTO)
RINA pre 13 sati
U njenim rukama i kamen omekša: Ljiljana iz Čačka stvara prelepe i neobične slike, a koristi samo jedan materijal (FOTO) Čačak - Da kamen ne mora zauvek da ostane samo deo prirode, pokazuje Ljiljana Ristić iz Čačka, koja svojim veštim rukama stvara priče… »
(Foto) i kamen "omekša" u njenim rukama! Ljiljana iz Čačka stvara prelepe i neobične slike, a koristi samo jedan materijal…
Dnevnik pre 12 sati
Čačak - Da kamen ne mora zauvek da ostane samo deo prirode, pokazuje Ljiljana Ristić iz Čačka, koja svojim veštim rukama stvara priče satkane od strpljenja i mašte. Njene umetničke slike od kamena, nekada govore više od 1.000 reči. „Zvuk zveckanja kamena… »
Kada kamen progovori: Ljiljana Ristić od prirode stvara umetnost
Glas Zapadne Srbije pre 15 sati
„Zvuk zveckanja kamena je nešto što me ispunjava. Dok radim, uživam. Ovo je moj radni prostor gde ja delim ljubav sa kamenom. Uživam u zvuku, uživam u njegovim bojama i pravim svoja mala nova dela. Svaki kamenčić naći će neku svoju primenu. Naći će neko… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova izrazilo zabrinutost zbog isticanja simbola i poruka povezanih sa ustaškom ideologijom u Hrvatskoj
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Ujedinjeni protiv fašizma: Zagreb nije i neće biti kulisa za normalizaciju ustaštva
Danas pre 5 satijoš 1 povezana