Повезане вести
ССП : „Држава то сам ја“
Велики парк 02.02.2026
Добра вест: Србија више неће бити аутократска држава! Лоша вест: Србија ће бити диктаторска држава! Тазе председник Уставног суда Србије, Владан Петров, започео је свој ангажман, како њему и доликује, крајње недоличном изјавом… »
На специјалном задатку: Претње председника Уставног суда Владана Петрова
Време 02.02.2026
Такозвани „Мрдићеви закони“ могли би да буду окидач за масовне обуставе рада судија и тужилаца. Због тога председник Уставног суда Владан Петров превентивно прети да ће „они који се јавно декларишу као противници актуелне власти“… »
Ракочевић ССП: Свака власт и треба да буде сменљива
Глас Шумадије 02.02.2026
Наиме, реч Устав је синоним за реч „брана „ и ту престаје сво његово познавање права, јер је та брана постављена, не да се брани од грађана, него управо од саме ВЛАСТИ и њене самовоље, наводи Тодор Ракочевић, члан Градског… »
Ракочевић (ССП): „Изјаве председника Уставног суда воде ка диктатури, а не одбрани права“
Сербиан Невс Медиа 02.02.2026
Члан Градског одбора Странке слободе и правде (ССП) у Крагујевцу, Тодор Ракочевић, оштро је критиковао најновије изјаве новоизабраног председника Уставног суда Србије Владана Петрова, оцењујући их као директан напад на… »
Ракочевић (ССП): Држава, то сам ја!
Данас 02.02.2026
На „предлог” председника Уставног суда Владана Петрова да „санкција за оне судије које су прекшиле забрану политичког деловања и које се јавно декларишу као противници актуелне власти, као да многи уз њену помоћ нису аванзовали… »
Вести дана »
Руси објавили мете: Ево где ће све ударити ако Кијев буде "ометао параду" (видео)
Вечерње новости пре 10 минутајош 30 повезаних
Земље чланице ЕУ одржале хитан састанак поводом избијања хантавируса на крузеру смрти! Ово су следећи кораци Европе: "Сви су укључени!" (фото)
Блиц пре 45 минутајош 58 повезаних
Обрадовић: Победу посвећујем Владимиру Цветковићу, био је један од највећих звездаша
РТС пре 55 минутајош 30 повезаних
Саудијска Арабија и Кувајт укинули ограничења војсци САД на коришц́ење база и ваздушног простора
Бета пре 30 минутајош 48 повезаних