Повезане вести

ССП : „Држава то сам ја“

ССП : „Држава то сам ја“

Велики парк 02.02.2026
Добра вест: Србија више неће бити аутократска држава! Лоша вест: Србија ће бити диктаторска држава! Тазе председник Уставног суда Србије, Владан Петров, започео је свој ангажман, како њему и доликује, крајње недоличном изјавом… »
На специјалном задатку: Претње председника Уставног суда Владана Петрова

На специјалном задатку: Претње председника Уставног суда Владана Петрова

Време 02.02.2026
Такозвани „Мрдићеви закони“ могли би да буду окидач за масовне обуставе рада судија и тужилаца. Због тога председник Уставног суда Владан Петров превентивно прети да ће „они који се јавно декларишу као противници актуелне власти“… »
Ракочевић ССП: Свака власт и треба да буде сменљива

Ракочевић ССП: Свака власт и треба да буде сменљива

Глас Шумадије 02.02.2026
Наиме, реч Устав је синоним за реч „брана „ и ту престаје сво његово познавање права, јер је та брана постављена, не да се брани од грађана, него управо од саме ВЛАСТИ и њене самовоље, наводи Тодор Ракочевић, члан Градског… »
Ракочевић (ССП): „Изјаве председника Уставног суда воде ка диктатури, а не одбрани права“

Ракочевић (ССП): „Изјаве председника Уставног суда воде ка диктатури, а не одбрани права“

Сербиан Невс Медиа 02.02.2026
Члан Градског одбора Странке слободе и правде (ССП) у Крагујевцу, Тодор Ракочевић, оштро је критиковао најновије изјаве новоизабраног председника Уставног суда Србије Владана Петрова, оцењујући их као директан напад на… »
Ракочевић (ССП): Држава, то сам ја!

Ракочевић (ССП): Држава, то сам ја!

Данас 02.02.2026
На „предлог” председника Уставног суда Владана Петрова да „санкција за оне судије које су прекшиле забрану политичког деловања и које се јавно декларишу као противници актуелне власти, као да многи уз њену помоћ нису аванзовали… »

Вести дана »