Povezane vesti
"U Atinu sam nosila sarme": Desingerica joj poručio da treba da bude stjuardesa, ona otkrila šta je krila u torbi
Mondo pre 1 dan
Katarina Grujić otvorila je dušu i progovorila o detinjstvu, odrastanju, ali i vaspitanju. Iako je odrasla u izobilju i bogatstvu u odnosu na svoje vršnjake u to vreme, ostala je skromna. Katarina je priznala da joj novac nikada nije bio na prvom mestu… »
"Nisam smela to da uradim" Katarina Grujić krišom nosila Marku sarmu! Pevačica progovorila o suprugu i novcu: "To je običan…
Blic pre 1 dan
Iako dolazi iz imućne porodice, Katarina ocenjuje da materijalne vrednosti nikada nisu imale prioritet u njenom životu. Smatra da sreća ne zavisi od novca i da se skromnošću može postići mnogo u svakodnevnom životu. Pevačica Katarina Grujić otvorila je… »
"Nosila sam krišom Marku sarme u Atinu", Katarina Grujić o ljubavi prema kulinarstvu, baki i vaspitanju: Novac je za mene samo…
Kurir pre 1 dan
Katarina Grujić otvorila je dušu i progovorila o detinjstvu, odrastanju, ali i vaspitanju. Iako je odrasla u izobilju i bogatstvu u odnosu na svoje vršnjake u to vreme, ostala je skromna. Katarina je priznala da joj novac nikada nije bio na prvom mestu… »
Vesti dana »
Više od 1.100 stambenih zgrada bez grejanja u Kijevu na minus devet stepeni
Beta pre 2 satajoš 37 povezanih
EK u drugoj nedelji februara predstavlja predlog prelaznog rešenja za prevoznike Zapadnog Balkana
Politika pre 4 satijoš 25 povezanih
Tužioci i zaposleni u TOK-u protestvovali u Ustaničkoj zbog novih zakona: "Rad tužilaštva će biti ozbiljno ugrožen"
Insajder pre 6 satijoš 22 povezane
Danas oboren rekord za legalizaciju objekata: Za sedam sati stiglo preko 166.000 prijava
B92 pre 2 satajoš 28 povezanih
Prenos, Crvena zvezda - Hapoel: Veliki derbi Evrolige!
Večernje novosti pre 15 minutajoš 31 povezana