Povezane vesti
"Ostavila sam ga zbog moje nesigurnosti i straha": Trudna Edita otkrila zbog čega je raskinula sa dečkom
Mondo pre 1 dan
Edita Aradinović prisetila se perioda kada ju je influenser Vaj Vaj nazvao "matorom" i trenutka kada je zbog toga raskinula sa sedam godina mlađim momkom. Pevačica, koja je raskinula sa partnerom Nenadom Stevićem, s kojim čeka bebu, sada je prilikom… »
"Ne dajte mi da se predam..." Trudna Edita donela odluku o čoveku sa kojim čeka dete, nakon raskida stala pred kamere i…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović i njen partner Nenad Stević odlučili su da stave tačku na svoju emotivnu vezu, iako očekuju zajedničko dete, o čemu je prvi pisao Kurir. Nakon vesti o raskidu, Edita se oglasila na društvenim mrežama i pokazala kako provodi… »
"Ne dajte mi da se predam", trudna Edita Aradinović se oglasila nakon priče o raskidu, evo šta je poručila
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović navodno je odlučila da stavi tačku na odnos sa Nenadom Stevićem, uprkos činjenici da čekaju zajedničko dete. Edita, koja je u 4. mesecu trudnoće, sada se oglasila na društvenim mrežama i pokazala kako provodi trenutke u… »
"Zbog moje nesigurnosti i straha, ostavila sam ga" Trudna Edita progovorila o bivšem dečku: Moram nešto da priznam...
Kurir pre 1 dan
Edita Aradinović prisetila se perioda kada ju je influenser Vaj Vaj nazvao "matorom" i trenutka kada je zbog toga raskinula sa sedam godina mlađim momkom. Pevačica, koja je raskinula sa partnerom Nenadom Stevićem, s kojim čeka bebu, sada je prilikom… »
Edita nastupala trudna, masu dovela do usijanja: Izašla pred publiku u širokoj majici (foto)
Mondo pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović (32) je nedavno priznala da je u drugom stanju. Ipak, u toku današnjeg dana je obelodanjeno da je stavila tačku na vezu sa ocem deteta koje nosi. Sa partnerom Nenadom Stevićem donela je sporazumno odluku da se rastanu, kako pišu… »
"Bila sam zaljubljena, ostavila sam ga zbog mog kompleksa" Edita raskinula sa dečkom sa kojim čeka dete, pa progovorila o…
Blic pre 1 dan
Nenad je svojim prijateljima objavio vest o raskidu dok je bio na putovanju u Tajlandu. Edita je otkrila da je zbog nesigurnosti ranije raskinula vezu sa mlađim partnerom. Poznata pevačica Edita Aradinović i njen partner Nenad Stević odlučili su da stave… »
Edita ostavila 7 godina mlađeg dečka, a razlog će vas šokirati: "Udario me je kompleks i strah da sam..."
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović i Nenad Stević sa kojim čeka dete, navodno su odlučili da stave tačku na emotivnu vezu, Edita je gostovala u "Voštkastu", gde je govorila o bivšem momku, ali nije precizirala o kome je reč, tj, nije rekla njegovo ime, samo je… »
Evo ko je Nenad Stević kog je ostavila trudna Edita. Bio meta pokušaja ubistva pre 10 godina, pevačica se samo jednom pojavila…
Blic pre 1 dan
Stević je bio povezan sa jednim od najpoznatijih slučajeva crne hronike u Novom Sadu. Edita je komentarisala svoju vezu sa Stevićem, prethodno ga pojavivši u javnosti na jednom koncertu. Pevačica Edita Aradinović raskinula je sa partnerom Nenadom… »
Ko je Nenad sa kojim je raskinula Edita iako čekaju bebu: Bio meta pokušaja ubistva, a stradala njegova bivša
Mondo pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović i njen partner Nenad Stević stavili su navodno tačku na svoj odnos. Par se do sada samo jednom pojavio u javnosti, na koncertu Saše Kovačevića, iako je pevačica u par navrata kačila zajedničke objave. Podsetite se njihovih… »
Evo ko je Nenad Stević sa kojim je raskinula trudna Edita: bio meta pokušaja ubistva i akter jedne od najtragičnijih priča iz…
Kurir pre 1 dan
Edita Aradinović stavila je tačku na ljubav sa Nenadom Stevićem iako je otac njenog deteta. Vest o raskidu prvi je sa najbližim krugom prijatelja podelio upravo Stević, koji se u tom trenutku nalazio na putovanju na Tajlandu, i to bez popularne pevačice… »
On je otac Editinog deteta: Pevačica ga ostavila čim je saznala da je trudna, pokušali su da ga ubiju
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović raskinula je sa partnerom Nenadom Stevićem sa kojim čeka dete. Edita se samo jednom pojavila sa njim u javnosti i to prošle godine na koncertu Emine Jahović u Beogradu. Inače, Nenad Stević je bio meta pokušaja ubistva i akter… »