Povezane vesti

"Ostavila sam ga zbog moje nesigurnosti i straha": Trudna Edita otkrila zbog čega je raskinula sa dečkom

"Ostavila sam ga zbog moje nesigurnosti i straha": Trudna Edita otkrila zbog čega je raskinula sa dečkom

Mondo pre 1 dan
Edita Aradinović prisetila se perioda kada ju je influenser Vaj Vaj nazvao "matorom" i trenutka kada je zbog toga raskinula sa sedam godina mlađim momkom. Pevačica, koja je raskinula sa partnerom Nenadom Stevićem, s kojim čeka bebu, sada je prilikom… »
"Ne dajte mi da se predam..." Trudna Edita donela odluku o čoveku sa kojim čeka dete, nakon raskida stala pred kamere i…

"Ne dajte mi da se predam..." Trudna Edita donela odluku o čoveku sa kojim čeka dete, nakon raskida stala pred kamere i…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović i njen partner Nenad Stević odlučili su da stave tačku na svoju emotivnu vezu, iako očekuju zajedničko dete, o čemu je prvi pisao Kurir. Nakon vesti o raskidu, Edita se oglasila na društvenim mrežama i pokazala kako provodi… »
"Ne dajte mi da se predam", trudna Edita Aradinović se oglasila nakon priče o raskidu, evo šta je poručila

"Ne dajte mi da se predam", trudna Edita Aradinović se oglasila nakon priče o raskidu, evo šta je poručila

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović navodno je odlučila da stavi tačku na odnos sa Nenadom Stevićem, uprkos činjenici da čekaju zajedničko dete. Edita, koja je u 4. mesecu trudnoće, sada se oglasila na društvenim mrežama i pokazala kako provodi trenutke u… »
"Zbog moje nesigurnosti i straha, ostavila sam ga" Trudna Edita progovorila o bivšem dečku: Moram nešto da priznam...

"Zbog moje nesigurnosti i straha, ostavila sam ga" Trudna Edita progovorila o bivšem dečku: Moram nešto da priznam...

Kurir pre 1 dan
Edita Aradinović prisetila se perioda kada ju je influenser Vaj Vaj nazvao "matorom" i trenutka kada je zbog toga raskinula sa sedam godina mlađim momkom. Pevačica, koja je raskinula sa partnerom Nenadom Stevićem, s kojim čeka bebu, sada je prilikom… »
Edita nastupala trudna, masu dovela do usijanja: Izašla pred publiku u širokoj majici (foto)

Edita nastupala trudna, masu dovela do usijanja: Izašla pred publiku u širokoj majici (foto)

Mondo pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović (32) je nedavno priznala da je u drugom stanju. Ipak, u toku današnjeg dana je obelodanjeno da je stavila tačku na vezu sa ocem deteta koje nosi. Sa partnerom Nenadom Stevićem donela je sporazumno odluku da se rastanu, kako pišu… »
"Bila sam zaljubljena, ostavila sam ga zbog mog kompleksa" Edita raskinula sa dečkom sa kojim čeka dete, pa progovorila o…

"Bila sam zaljubljena, ostavila sam ga zbog mog kompleksa" Edita raskinula sa dečkom sa kojim čeka dete, pa progovorila o…

Blic pre 1 dan
Nenad je svojim prijateljima objavio vest o raskidu dok je bio na putovanju u Tajlandu. Edita je otkrila da je zbog nesigurnosti ranije raskinula vezu sa mlađim partnerom. Poznata pevačica Edita Aradinović i njen partner Nenad Stević odlučili su da stave… »
Edita ostavila 7 godina mlađeg dečka, a razlog će vas šokirati: "Udario me je kompleks i strah da sam..."

Edita ostavila 7 godina mlađeg dečka, a razlog će vas šokirati: "Udario me je kompleks i strah da sam..."

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović i Nenad Stević sa kojim čeka dete, navodno su odlučili da stave tačku na emotivnu vezu, Edita je gostovala u "Voštkastu", gde je govorila o bivšem momku, ali nije precizirala o kome je reč, tj, nije rekla njegovo ime, samo je… »
Evo ko je Nenad Stević kog je ostavila trudna Edita. Bio meta pokušaja ubistva pre 10 godina, pevačica se samo jednom pojavila…

Evo ko je Nenad Stević kog je ostavila trudna Edita. Bio meta pokušaja ubistva pre 10 godina, pevačica se samo jednom pojavila…

Blic pre 1 dan
Stević je bio povezan sa jednim od najpoznatijih slučajeva crne hronike u Novom Sadu. Edita je komentarisala svoju vezu sa Stevićem, prethodno ga pojavivši u javnosti na jednom koncertu. Pevačica Edita Aradinović raskinula je sa partnerom Nenadom… »
Ko je Nenad sa kojim je raskinula Edita iako čekaju bebu: Bio meta pokušaja ubistva, a stradala njegova bivša

Ko je Nenad sa kojim je raskinula Edita iako čekaju bebu: Bio meta pokušaja ubistva, a stradala njegova bivša

Mondo pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović i njen partner Nenad Stević stavili su navodno tačku na svoj odnos. Par se do sada samo jednom pojavio u javnosti, na koncertu Saše Kovačevića, iako je pevačica u par navrata kačila zajedničke objave. Podsetite se njihovih… »
Evo ko je Nenad Stević sa kojim je raskinula trudna Edita: bio meta pokušaja ubistva i akter jedne od najtragičnijih priča iz…

Evo ko je Nenad Stević sa kojim je raskinula trudna Edita: bio meta pokušaja ubistva i akter jedne od najtragičnijih priča iz…

Kurir pre 1 dan
Edita Aradinović stavila je tačku na ljubav sa Nenadom Stevićem iako je otac njenog deteta. Vest o raskidu prvi je sa najbližim krugom prijatelja podelio upravo Stević, koji se u tom trenutku nalazio na putovanju na Tajlandu, i to bez popularne pevačice… »
On je otac Editinog deteta: Pevačica ga ostavila čim je saznala da je trudna, pokušali su da ga ubiju

On je otac Editinog deteta: Pevačica ga ostavila čim je saznala da je trudna, pokušali su da ga ubiju

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović raskinula je sa partnerom Nenadom Stevićem sa kojim čeka dete. Edita se samo jednom pojavila sa njim u javnosti i to prošle godine na koncertu Emine Jahović u Beogradu. Inače, Nenad Stević je bio meta pokušaja ubistva i akter… »

Vesti dana »