Povezane vesti
DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Online osiguranje imovine „Moja e-kućica“
Biznis i finansije 02.02.2026
27 DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine „Moja e-kućica“, koje je od sada moguće ugovoriti potpuno online, putem DDOR web shopa, bez odlaska u filijalu. Polisa „Moja e-kućica“ dostupna je u četiri paketa… »
DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Online osiguranje imovine "Moja e-kućica"
Radio 021 02.02.2026
DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine "Moja e-kućica", koje je od sada moguće ugovoriti potpuno online, putem DDOR web shopa, bez odlaska u filijalu. Polisa "Moja e-kućica" dostupna je u četiri paketa –… »
DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Onlajn osiguranje imovine „Moja e-kućica“
Dnevnik 02.02.2026
DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine „Moja e-kućica“, koje je od sada moguće ugovoriti potpuno onlajn, putem DDOR web shop-a, bez odlaska u filijalu. Polisa „Moja e-kućica“ dostupna je u četiri paketa –… »
Vesti dana »
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
N1 Info pre 7 satijoš 88 povezanih
"Zelenski je slagao"! Marko Rubio oštro demantovao predsednika Ukrajine: SAD nisu uslovile bezbednosne garancije Kijevu
Kurir pre 2 satajoš 37 povezanih
Spremam ti najlepšu pesmu: Saša Matić drugi specijalni gost na večerašnjem koncertu Jakova Jozinovića (foto)
Večernje novosti pre 16 minutajoš 23 povezane
Poverenik, udruženja i Savet za štampu pozvali medije da u izveštavanju o smrti studentkinje poštuju privatnost i dostojanstvo
Šabačke novosti pre 5 satijoš 26 povezanih