Povezane vesti
DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Online osiguranje imovine „Moja e-kućica“
Biznis i finansije pre 22 dana
27 DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine „Moja e-kućica“, koje je od sada moguće ugovoriti potpuno online, putem DDOR web shopa, bez odlaska u filijalu. Polisa „Moja e-kućica“ dostupna je u četiri paketa… »
DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Online osiguranje imovine "Moja e-kućica"
Radio 021 pre 22 dana
DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine "Moja e-kućica", koje je od sada moguće ugovoriti potpuno online, putem DDOR web shopa, bez odlaska u filijalu. Polisa "Moja e-kućica" dostupna je u četiri paketa –… »
DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Onlajn osiguranje imovine „Moja e-kućica“
Dnevnik pre 22 dana
DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine „Moja e-kućica“, koje je od sada moguće ugovoriti potpuno onlajn, putem DDOR web shop-a, bez odlaska u filijalu. Polisa „Moja e-kućica“ dostupna je u četiri paketa –… »
Vesti dana »
Srbija bira finaliste PZE: Odluku donose publika i žiri, a evo kako možete glasati za svoje favorite
Nova pre 12 minutajoš 39 povezanih
Na više puteva u Mačvanskom okrugu i dalje obustavljen saobraćaj zbog blokada poljoprivrednika
Serbian News Media pre 4 satijoš 53 povezane
UN usvojile rezoluciju za trajni mir u Ukrajini: Rusija protiv, Srbija uzdržana
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana
Srbija kad igra, ne očekuje se ništa manje nego pobeda! Mitrović i Ristić: Radimo sa čim raspolažemo, nema favorita.
Dnevnik pre 32 minutajoš 38 povezanih