Povezane vesti

DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Online osiguranje imovine „Moja e-kućica“

DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Online osiguranje imovine „Moja e-kućica“

Biznis i finansije pre 22 dana
27 DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine „Moja e-kućica“, koje je od sada moguće ugovoriti potpuno online, putem DDOR web shopa, bez odlaska u filijalu. Polisa „Moja e-kućica“ dostupna je u četiri paketa… »
DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Online osiguranje imovine "Moja e-kućica"

DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Online osiguranje imovine "Moja e-kućica"

Radio 021 pre 22 dana
DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine "Moja e-kućica", koje je od sada moguće ugovoriti potpuno online, putem DDOR web shopa, bez odlaska u filijalu. Polisa "Moja e-kućica" dostupna je u četiri paketa –… »
DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Onlajn osiguranje imovine „Moja e-kućica“

DDOR osiguranje proširuje digitalnu ponudu: Onlajn osiguranje imovine „Moja e-kućica“

Dnevnik pre 22 dana
DDOR osiguranje nastavlja razvoj digitalnih usluga i predstavlja novo osiguranje imovine „Moja e-kućica“, koje je od sada moguće ugovoriti potpuno onlajn, putem DDOR web shop-a, bez odlaska u filijalu. Polisa „Moja e-kućica“ dostupna je u četiri paketa –… »

Vesti dana »