Povezane vesti
"Pomozite mi, vidite šta su mi uradili" Nastavljeno suđenje za smrt Zorana Nedeljkovića, policajac otkrio šta mu je pretučeni…
Kurir pre 2 dana
Suđenje Nikoli Štimcu, optuženom za nanošenje teških telesnih povreda koje su dovele do smrti Zorana Nedeljkovića 25. aprila 2023. godine, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem svedoka, policijskog službenika Miloša Đurića i majke… »
Svedoci na suđenju za smrt Zorana dali suprotne iskaze! Nikolina majka kaže da je udaren jednom, on preminuo
Telegraf pre 2 dana
U suzama pred sudskom govornicom. Suđenje Nikoli Štimcu za nanošenje teških telesnih povreda 25. aprila 2023. godine, koje su za rezultat imale smrt Zorana Nedeljkovića nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem dva svedoka. Pred sudom su… »
Vesti dana »
Ministar pred sudom: Šta smo sve čuli sa prvog suđenja Nikoli Selakoviću za Generalštab
BBC News pre 9 minutajoš 71 povezana
Vlasotince: Produžen rok za tri dana za upis nepokretnosti – još 5.800 neupisanih objekata
Jugmedia pre 48 minutajoš 83 povezane
Svetski dan borbe protiv raka: Dom zdravlja poziva Novosađanke da urade mamografiju
Radio 021 pre 1 satjoš 52 povezane
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Sutra u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Serbian News Media pre 3 satajoš 31 povezana
VIDEO: Novosadska opozicija se oglasila nakon napuštanja sednice Skupštine grada
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 22 povezane