Povezane vesti
Pevačica koja se viđala sa Hrisom Džinovićem saznala da ima devojku: "Nije mi se javio, ne znam šta se dešava"
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Nataša Alimpić koja je javno govorila o odnosu koji je imala sa Harisom Džinovićem, te govorila da je bila i u njegovoj vili, sada je ostala šokirana kada je saznala da pevač ima devojku. - Vidim da sad ima devojku, pa ne bih da mu smetam. Nije… »
"Nije ispunio obećanje!" Pevačica se viđala sa 46 godina starijim Harisom Džinovićem, sad oplela po njemu: Pokvario mi je neke…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Nataša Alimpić (28), ranije je tvrdila da se viđala sa Harisom Džinovićem (74) ali da je njihova veza kratko trajala. Sada je progovorila ponovo o njemu nakon što je saznala da ima novu devojku. Nataša Alimpić ne krije da je već više od dve… »
"On mi je pokvario neke stvari": Pevačica tvrdi da je bila u šemi sa 46 godina starijim Harisom Džinovićem
Mondo pre 1 dan
Pevačica Nataša Alimpić (28), ranije je tvrdila da se viđala sa Harisom Džinovićem (74) ali da je njihova veza kratko trajala. Sada je progovorila ponovo o njemu nakon što je saznala da ima novu devojku. Nataša Alimpić ne krije da je već više od dve… »
"Nije ispunio obećanje, ali ga i dalje volim" Pevačica se viđala sa 46 godina starijim Harisom Džinovićem, sad oplela po njemu…
Blic pre 1 dan
Nataša Alimpić ponovo govori o svojim osećanjima prema Harisu Džinoviću. Prepričava njihove prošle odnose i izražava poštovanje prema njemu. Pevačica Nataša Alimpić (28), ranije je tvrdila da se viđala sa Harisom Džinovićem (74) ali da je njihova veza… »