Povezane vesti
Pevačica koja se viđala sa Hrisom Džinovićem saznala da ima devojku: "Nije mi se javio, ne znam šta se dešava"
Telegraf pre 22 dana
Pevačica Nataša Alimpić koja je javno govorila o odnosu koji je imala sa Harisom Džinovićem, te govorila da je bila i u njegovoj vili, sada je ostala šokirana kada je saznala da pevač ima devojku. - Vidim da sad ima devojku, pa ne bih da mu smetam. Nije… »
"Nije ispunio obećanje!" Pevačica se viđala sa 46 godina starijim Harisom Džinovićem, sad oplela po njemu: Pokvario mi je neke…
Kurir pre 22 dana
Pevačica Nataša Alimpić (28), ranije je tvrdila da se viđala sa Harisom Džinovićem (74) ali da je njihova veza kratko trajala. Sada je progovorila ponovo o njemu nakon što je saznala da ima novu devojku. Nataša Alimpić ne krije da je već više od dve… »
"On mi je pokvario neke stvari": Pevačica tvrdi da je bila u šemi sa 46 godina starijim Harisom Džinovićem
Mondo pre 22 dana
Pevačica Nataša Alimpić (28), ranije je tvrdila da se viđala sa Harisom Džinovićem (74) ali da je njihova veza kratko trajala. Sada je progovorila ponovo o njemu nakon što je saznala da ima novu devojku. Nataša Alimpić ne krije da je već više od dve… »
"Nije ispunio obećanje, ali ga i dalje volim" Pevačica se viđala sa 46 godina starijim Harisom Džinovićem, sad oplela po njemu…
Blic pre 22 dana
Nataša Alimpić ponovo govori o svojim osećanjima prema Harisu Džinoviću. Prepričava njihove prošle odnose i izražava poštovanje prema njemu. Pevačica Nataša Alimpić (28), ranije je tvrdila da se viđala sa Harisom Džinovićem (74) ali da je njihova veza… »
Vesti dana »
Prvo polufinale Pesme za Evroviziju – Srbija bira sedmoro finalista
RTS pre 3 minutajoš 29 povezanih
Blokirana cela Srbija, odsudna bitka za srpsko selo Stefan proizvodi mleko, ali mora da radi u fabrici i vozi kamion: „Kriza u mlekarstvu nikad gora, poravnaće nas“
Ozon press pre 4 satijoš 51 povezana
U UN-u usvojena rezolucija koja poziva na mir u Ukrajini, Srbija uzdržana
Beta pre 23 minutajoš 36 povezanih
„Najveće plate u istoriji“: Kako je Vučić „ukrao“ vest od Zavoda za statistiku
Nova pre 4 satijoš 28 povezanih
Alimpijević pred Tursku: Dobro ih poznajem, shvataju igranje za reprezentaciju veoma ozbiljno
Euronews pre 27 minutajoš 30 povezanih