Povezane vesti

Novinarčina na biciklu: Radovan Seratlić, dobitnik nagrade ‘Gordana Suša’

Novinarčina na biciklu: Radovan Seratlić, dobitnik nagrade ‘Gordana Suša’

Bujanovačke pre 27 dana
Izvor: NUNS, Autorka: Ivana Kragulj Ovogodišnji dobitnik regionalne nagrade za televizijsko novinarstvo „Gordana Suša“, novinar i voditelj TV Nova Radovan Seratlić, u razgovoru za NUNS kaže da mu priznanje predstavlja „ogromnu čast, privilegiju i… »
(VIDEO) Iznenađenje za Seratlića: Na dodelu nagrade došli studenti sa kojima je išao do Strazbura

(VIDEO) Iznenađenje za Seratlića: Na dodelu nagrade došli studenti sa kojima je išao do Strazbura

N1 Info pre 26 dana
Deo studenata sa kojima je vozio bicikl na Turi do Strazbura došli su danas da čestitaju i pozdrave novinara TV Nova Radovana Seratlića, prilikom dodele nagrade "Gordana Suša" koja mu je danas uručena. Studenti su među prvima izašli da čestitaju svom… »
Dodela nagrade "Gordana Suša" Radovanu Seratliću: Studenti i ja smo na Turi do Strazbura nosili vesti - oni u Evropu, ja u…

Dodela nagrade "Gordana Suša" Radovanu Seratliću: Studenti i ja smo na Turi do Strazbura nosili vesti - oni u Evropu, ja u…

N1 Info pre 26 dana
Radovan Seratlić, novinar TV Nova, ovogodišni je dobitnik Regionalne nagrade za televizijsko novinarstvo “Gordana Suša”, koju dodeljuje NUNS u saradnji sa partnerskim udruženjima iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Svečano uručenje nagrade Radovanu… »
Nagrada Gordana Suša za televizijsko novinarstvo uručena Radovanu Seratliću sa TV Nova

Nagrada Gordana Suša za televizijsko novinarstvo uručena Radovanu Seratliću sa TV Nova

Beta pre 26 dana
Novinaru televizije Nova S Radovanu Seratliću večeras je uručena regionalna nagrada za televizijsko novinarstvo "Gordana Suša" za 2025. koju četvrti put dodeljuje Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) sa partnerskim udruženjima iz Hrvatske i Bosne i… »
Radovan Seratlić za NUNS: Profesionalni integritet je uslov da novinarstvo ima smisla

Radovan Seratlić za NUNS: Profesionalni integritet je uslov da novinarstvo ima smisla

Glas Šumadije pre 26 dana
Ovogodišnji dobitnik regionalne nagrade za televizijsko novinarstvo „Gordana Suša“, novinar i voditelj TV Nova Radovan Seratlić, u razgovoru za NUNS kaže da mu priznanje predstavlja „ogromnu čast, privilegiju i odgovornost“, jer je nagrada za kratko… »

Serbian News Media pre 26 dana
Novinaru televizije Nova S Radovanu Seratliću večeras je uručena regionalna nagrada za televizijsko novinarstvo „Gordana Suša“ za 2025. koju četvrti put dodeljuje Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) sa partnerskim udruženjima iz Hrvatske i Bosne i… »

Vesti dana »

Protesti širom SAD zbog napada na Iran

Protesti širom SAD zbog napada na Iran

Serbian News Media pre 1 satjoš 53 povezane
Prvi dan marta, prolećni dan

Prvi dan marta, prolećni dan

Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 30 povezanih