Povezane vesti
Atraktivna srpska odbojkašica ne odustaje u 43. godini života: Prelepa Slađa potpisala za grčkog velikana
Dnevnik 02.02.2026
Dok mnoge sportistkinje uveliko razmišljaju o penziji već u tridesetim godinama, oni "najveći" i najistrajniji prkose kalendaru i dokazuju da klasa jeste večna. Jedna od takvih sportiskinja je i Slađana Erić koja pomera granice. Naime, iskusna srpska… »
Vatrena srpska odbojkašica pomera granice u 43. godini života: Slađana Erić potpisala za grčkog velikana
Telegraf 02.02.2026
Dok mnoge sportistkinje uveliko razmišljaju o penziji već u tridesetim godinama, oni "najveći" i najistrajniji prkose kalendaru i dokazuju da klasa jeste večna. Jedna od takvih sportiskinja je i Slađana Erić koja pomera granice. Naime, iskusna srpska… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane
Sunovrat favorita na prestižnom turniru u Floridi: Takmičenje završio i sedmi nosilac
Danas pre 39 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 54 minutajoš 1 povezana