Povezane vesti
"Išli smo do kraja 5-6 puta, tražila je tabletu za dan posle" Kristijan nakon toliko godina izneo šok tvrdnje o intimnim…
Kurir 02.02.2026
Bivši rijaliti učesnike Kristijan Golubović otkrio je manje poznate detalje iz privatnog života. Golubović je priznao da ćerku Veru, koju je dobio sa bivšom suprugom Ivanom Veljković, nije viđao nekoliko meseci. - Da. Nije mi davala da je vidim, jer je… »
"Završio sam u nju 5-6 puta" Kristijan izneo šok-tvrdnje o intimnim odnosima sa Stanijom: "Htela je da mi..."
Telegraf 02.02.2026
Bivši rijaliti učesnike Kristijan Golubović otkrio je manje poznate detalje iz privatnog života. Golubović je priznao da ćerku Veru, koju je dobio sa bivšom suprugom Ivanom Veljković, nije viđao nekoliko meseci. - Da. Nije mi davala da je vidim, jer je… »
Vesti dana »
RHMZ izdao hitno upozorenje za snažnu oluju sa grmljavinom: Ovi delovi Srbije na udaru, očekuje se i grad
Nova pre 52 minutajoš 23 povezane
Faraon piše istoriju: Egipat okrenuo meč i srušio Novi Zeland za prvi trijumf na Mundijalu!
Hot sport pre 47 minutajoš 38 povezanih
Mirovni pregovori Amerike i Irana u Švajcarskoj: Ostvaren 'ohrabrujući napredak'
BBC News pre 27 minutajoš 17 povezanih
Eksplozija na katarskom terminalu za izvoz prirodnog gasa, 54 osobe povređene i 18 nestalih
N1 Info pre 1 satjoš 14 povezanih
Čudo je moguće i nosi ime zelenortska ostrava: Posle Španije otkinuli bod i Urugvaju koji visi nad ambisom!
Hot sport pre 1 satjoš 17 povezanih