Povezane vesti
"Išli smo do kraja 5-6 puta, tražila je tabletu za dan posle" Kristijan nakon toliko godina izneo šok tvrdnje o intimnim…
Kurir 02.02.2026
Bivši rijaliti učesnike Kristijan Golubović otkrio je manje poznate detalje iz privatnog života. Golubović je priznao da ćerku Veru, koju je dobio sa bivšom suprugom Ivanom Veljković, nije viđao nekoliko meseci. - Da. Nije mi davala da je vidim, jer je… »
"Završio sam u nju 5-6 puta" Kristijan izneo šok-tvrdnje o intimnim odnosima sa Stanijom: "Htela je da mi..."
Telegraf 02.02.2026
Bivši rijaliti učesnike Kristijan Golubović otkrio je manje poznate detalje iz privatnog života. Golubović je priznao da ćerku Veru, koju je dobio sa bivšom suprugom Ivanom Veljković, nije viđao nekoliko meseci. - Da. Nije mi davala da je vidim, jer je… »
Vesti dana »
Čačani bi sutra trebalo da dobiju vodu: Radovi na sanaciji vodosistema pri kraju
Radio 021 pre 26 minutajoš 93 povezane
Dubai razbio Budućnost u Zenici, sa Partizanom za titulu ABA lige
Sport klub pre 32 minutajoš 97 povezanih
Aksios: Postignut nacrt sporazuma, čeka se Tramp; Tasnim: Ništa nije dogovoreno
RTS pre 31 minutajoš 34 povezane
Upozorenje iz Moskve ambasadama: Napustite Kijev, veliki udar na Ukrajinu može početi svakog trenutka
Pravda pre 2 satajoš 33 povezane
Nova senzacija na Rolan Garosu i sjajne vesti za Novaka: Malo poznati Belgijanac izbacio petog tenisera sveta!
Telegraf pre 6 minutajoš 103 povezane