Povezane vesti
Uživo Krvoproliće na frontu; Harkov u mraku; Najbrutalniji napad do sad FOTO/VIDEO
B92 pre 35 minuta
Rat u Ukrajini 1.441. dan: Ruske snage od ranog jutra izvode žestoke udare na više ukrajinskih regiona. U napadima su pogođeni brojni infrastrukturni objekti, što će dodatno uticati na nestanke struje i grejanja usled veoma hladne zime. S druge strane… »
Zelenski izjavio da je spreman da podrži korake ka deeskalaciji
Politika pre 2 sata
Ukrajinska delegacija će se fokusirati na razmatranje informacija koje će doneti ruska delegacija. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da će na mirovnim razgovorima između delegacija Ukrajine, Sjedinjenih Američkih Država i Rusije… »
Kijev "spušta loptu" u pregovorima? Zelenski: Spreman sam da podržim korake ka deeskalaciji
Večernje novosti pre 2 sata
UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da će na mirovnim razgovorima između delegacija Ukrajine, Sjedinjenih Američkih Država i Rusije u Abu Dabiju, koji su zakazani za sutra, ta zemlja podržati sve inicijative za deeskalaciju. Foto… »
Uživo: Rat u Ukrajini Zelenski: Rusija prekinula energetsko primirje i izvela masovan napad
Euronews pre 4 sati
Rat u Ukrajini traje 1.441 dan. Poslednja dešavanja pokazuju mogući napredak u diplomatskim naporima za okončanje sukoba. Ukrajinska delegacija otputovala je u Abu Dabi na trilateralni sastanak sa ciljem da se razgovara o mirovnom rešenju, izjavio je… »
Ukrajinska delegacija otputovala u Abu Dabi. Naredna dva dana ključni pregovori o Ukrajini, jedno pitanje je i dalje kamen…
Blic pre 8 sati
Predstojeći pregovori, planirani za 4. i 5. februar, fokusiraće se na mirovna i teritorijalna pitanja Sastanci uključuju bilateralne razgovore Ukrajine i SAD-a radi dogovora o sigurnosnim garancijama Ukrajinska delegacija otputovala je na trilateralni… »
"Mislim da ćemo imati dobre vesti" Tramp poslao tajanstvenu poruku o Rusiji i Ukrajini: Prvi put to kažem
Večernje novosti pre 9 sati
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da bi njegova administracija uskoro mogla da ima dobre vesti u vezi sa svojim naporima da se okonča gotovo četvorogodišnji rat u Ukrajini. Foto: AP Photo/Alex Brandon - Mislim da nam ide veoma dobro sa… »
"Mislim da ćemo imati dobre vesti", Tramp poslao tajanstvenu poruku o Rusiji i Ukrajini: Ovo je presedan od početka rata!
Kurir pre 9 sati
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da bi njegova administracija uskoro mogla da ima dobre vesti u vezi sa svojim naporima da se okonča rat u Ukrajini. - Mislim da nam ide veoma dobro sa Ukrajinom i Rusijom. Prvi put to kažem. Mislim da ćemo možda… »
"Uskoro ćemo imati dobre vesti" Tramp poslao misterioznu poruku o Rusiji i Ukrajini: Ovo se desilo prvi put od početka rata
Blic pre 10 sati
Specijalni američki izaslanik za pregovore biće prisutan na razgovorima sa ruskom i ukrajinskom delegacijom u Abu Dabiju Naredna faza trilateralnih pregovora između Sjedinjenih Američkih Država, Ukrajine i Rusije zakazana je za 4. i 5. februar u… »
Zelenski: Ukrajinska delegacija otputovala na trilateralni sastanak u Abu Dabiju
NIN pre 10 sati
Ukrajinska delegacija otputovala je na trilateralni sastanak u Abu Dabiju, izjavio je sinoć ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Zelenski je naveo u video obraćanju da ukrajinski tim nastavlja da radi sa američkom stranom na postizanju mirovnog… »
Tramp: Mogli bismo uskoro imati dobre vesti u vezi sa okončanjem rata u Ukrajini
NIN pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi njegova administracija uskoro mogla da ima dobre vesti u vezi sa svojim naporima da se okonča gotovo četvorogodišnji rat u Ukrajini. "Mislim da nam ide veoma dobro sa Ukrajinom i Rusijom. Prvi put to… »
Ukrajinska delegacija otputovala na sastanak sa Rusijom i SAD u Abu Dabiju, Tramp: Uskoro možda dobre vesti
Telegraf pre 12 sati
Tramp: Mogli bismo uskoro imati dobre vesti u vezi sa okončanjem rata u Ukrajini. Ukrajinska delegacija otputovala je na trilateralni sastanak u Abu Dabiju, izjavio je sinoć ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. Zelenski je naveo u video obraćanju da… »
Zelenski: Ukrajinska delegacija otputovala na trilateralni sastanak u Abu Dabiju
Politika pre 18 sati
Na prethodnom susretu u Abu Dabiju od 23. do 24. januara fokus pregovora je bio na završetku rata i daljem procesu mirovnih dogovora. KIJEV – Ukrajinska delegacija otputovala je na trilateralni sastanak u Abu Dabiju, izjavio je večeras ukrajinski… »
Tramp: Uskoro dobre vesti u vezi sa okončanjem rata u Ukrajini
Politika pre 18 sati
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je odlaganje druge runde mirovnih pregovora o Ukrajini u Abu Dabiju rezultat neslaganja u rasporedima delegacija. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi njegova… »
Tramp: "Mogli bismo uskoro imati dobre vesti u vezi sa okončanjem rata u Ukrajini"
Telegraf pre 18 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi njegova administracija uskoro mogla da ima dobre vesti u vezi sa svojim naporima da se okonča gotovo četvorogodišnji rat u Ukrajini. "Mislim da nam ide veoma dobro sa Ukrajinom i Rusijom. Prvi put to… »
Vesti dana »
Više od 1.100 stambenih zgrada bez grejanja u Kijevu na minus devet stepeni
Beta pre 2 satajoš 37 povezanih
EK u drugoj nedelji februara predstavlja prelazno rešenje za profesionalne vozače iz Zapadnog Balkana
Insajder pre 4 satijoš 25 povezanih
Protest zaposlenih u Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu zbog pravosudnih zakona
Euronews pre 6 satijoš 22 povezane
Rok za prijavu nelegalnih objekata ističe 5. februara, produženo radno vreme na šalterima za upis
PP media pre 4 satijoš 28 povezanih