Povezane vesti

Jedan selektor Hrvatske ljubomoran na drugog

Jedan selektor Hrvatske ljubomoran na drugog

B92 pre 7 sati
Zlatko Dalić, selektor fudbalera Hrvatske, nije zadovoljan dvostrukim aršinima koji je tamošnja sportska javnost pokazala u njegovom i slučaju Dagura Sigurdsona, selektora rukometaša. Islanđanin je sa "vatrenima" na nedno održanom Evropskom prvenstvu… »
Haos u Hrvatskoj! Zlatko Dalić udario na državu zbog selektora rukometne reprezentacije

Haos u Hrvatskoj! Zlatko Dalić udario na državu zbog selektora rukometne reprezentacije

Večernje novosti pre 10 sati
Rukometaši Hrvatske uspeli su da osvoje bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a do ovog uspeha vodio ih je selektor Dagur Sigurdson, koji je u jednom trenutku digao glas na EHF zbog načina na koji je organizovan turnir. Foto: Profimedia Naime, smetalo… »
Bura u Hrvatskoj! Selektor digao glas i žestoko opleo zbog poteza drugog selektora: "Kad ja to uradim - štetim, a strancu…

Bura u Hrvatskoj! Selektor digao glas i žestoko opleo zbog poteza drugog selektora: "Kad ja to uradim - štetim, a strancu…

Kurir pre 13 sati
Rukometaši Hrvatske uspeli su da osvoje bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, a do ovog uspeha vodio ih je selektor Dagur Sigurdson, koji je u jednom trenutku digao glas na EHF zbog načina na koji je organizovan turnir. Smetalo je Sigurdsonu kako su… »
Zlatko Dalić ljubomoran na novog heroja Hrvatske: "Kad ja to uradim - štetim, a strancu bravo"

Zlatko Dalić ljubomoran na novog heroja Hrvatske: "Kad ja to uradim - štetim, a strancu bravo"

Mondo pre 13 sati
Dagur Sigurdson doneo je rukometnoj reprezentaciji Hrvatske još jednu medalju i postao je heroj nacije. Nije to samo zato što je izvukao maksimum iz "kauboja" i posle srebra na Svetskom prvenstvu prošle godine, sada je uspeo da dođe i do bronze na… »

Vesti dana »