Povezane vesti
Zorannah napravila audiciju za nove drugarice: Doživela veliko razočaranje, preselila se i šokirala objavom
Telegraf pre 10 sati
Blogerka Zorana Jovanović, poznata kao Zorannah, preselila se u Majami gde živi sa verenikom Elojem Rumom. Zorannah je kroz život, čini se, pravila loše izbore kada je reč o prijateljstvu, pa je mnoge drugarice precrtala sa liste, jedna od njih je i… »
To samo njoj može da padne na pamet! Zorannah organizuje audiciju za nove drugarice: Donela šokantnu odluku - evo zašto briše…
Kurir pre 12 sati
Zorana Jovanović Zorannah se nedavno sa verenikom Elojem Rumom, od koga je dobila luksuzni automobil na poklon, preselila u Majami i rešena je da nađe nove prijatelje. Iako su mnogi najpre mislili da se šali, Zorannah je potvrdila da je ozbiljna u ovoj… »
Napravila audiciju za nove drugarice: Zorana se odselila iz Srbije i šokirala: "Skapirala sam da ljudi oko mene nisu moji…
Blic pre 13 sati
Ona je nedavno objasnila zbog čega neće doći uskoro do svadbe Rekla je da je u 2026. godini donela odluku da stekne novi krug prijatelja Zorana Jovanović Zorannah nedavno se preselila u Majami gde živi sa verenikom Elojem Rumom. Ona je sada iznenadila… »
Vesti dana »
Nedović promašio zakucavanje, Spanulis poludeo: Šutnuo je reklamu od besa
Mondo pre 4 minutajoš 59 povezanih
Studenti u blokadi Pravnog fakulteta podržali protest zaposlenih u TOK
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Za upis bespravnih objekata stigle 1.619.273 prijave: Juče više od 150.000
Blic pre 7 satijoš 30 povezanih
EK u drugoj nedelji februara predstavlja prelazno rešenje za profesionalne vozače iz Zapadnog Balkana
Insajder pre 6 satijoš 25 povezanih