Povezane vesti
Zorannah napravila audiciju za nove drugarice: Doživela veliko razočaranje, preselila se i šokirala objavom
Telegraf 03.02.2026
Blogerka Zorana Jovanović, poznata kao Zorannah, preselila se u Majami gde živi sa verenikom Elojem Rumom. Zorannah je kroz život, čini se, pravila loše izbore kada je reč o prijateljstvu, pa je mnoge drugarice precrtala sa liste, jedna od njih je i… »
To samo njoj može da padne na pamet! Zorannah organizuje audiciju za nove drugarice: Donela šokantnu odluku - evo zašto briše…
Kurir 03.02.2026
Zorana Jovanović Zorannah se nedavno sa verenikom Elojem Rumom, od koga je dobila luksuzni automobil na poklon, preselila u Majami i rešena je da nađe nove prijatelje. Iako su mnogi najpre mislili da se šali, Zorannah je potvrdila da je ozbiljna u ovoj… »
Napravila audiciju za nove drugarice: Zorana se odselila iz Srbije i šokirala: "Skapirala sam da ljudi oko mene nisu moji…
Blic 03.02.2026
Ona je nedavno objasnila zbog čega neće doći uskoro do svadbe Rekla je da je u 2026. godini donela odluku da stekne novi krug prijatelja Zorana Jovanović Zorannah nedavno se preselila u Majami gde živi sa verenikom Elojem Rumom. Ona je sada iznenadila… »
Vesti dana »
Slovački i češki premijeri Fico i Babiš podržali Orbana za parlamentarne izbore
Beta pre 48 minutajoš 60 povezanih
"Pravda još nije zadovoljena" Pre tačno 27 godina ubijen Slavko Ćuruvija: Ubice ispalile s leđa čak 17 metaka
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
Počeli američko-iranski pregovori u Pakistanu, tokom trajanja krhkog primirja
Beta pre 28 minutajoš 43 povezane
Napredak u pregovorima u Pakistanu! Sastanak "licem u lice", počela "tehnička faza" razgovora! Teheran odredio crvene linije (video, foto)
Kurir pre 23 minutajoš 89 povezanih
Todorović: Sutra prijatno i toplo, do utorka i 20 stepeni, zatim kišovito
RTV pre 4 satijoš 32 povezane