Povezane vesti
Policija istražuje nekoliko verzija ubistva biznismena (27): Oteli ga ispred kuće, sumnja se da je ovo motiv
Telegraf pre 5 dana
Službenici Јedinice za ubistva nastavljaјu intenzivnu istragu u pokušaјu da rasvetle sve okolnosti brutalnog ubistva biznismena (27), čiјe јe telo pre nekoliko dana pronađeno u potoku u mestu Nea Peramos u Grčkoj. Istraga je u prvoј fazi usmerena na… »
Držali ga 6 dana, pa ga izrešetali sa 10 metaka: Misteriozno ubistvo biznismena nakon otmice, nađen u potoku
Telegraf pre 5 dana
Misterija oko ubistva 27-godišnjaka, čije je telo pronađeno u potoku u Nea Peramosu u Grčkoj, postaje sve jača, nakon nalaza sudskog patologa koji je izvršio obdukciju. Prema informacijama patologa, koje saznaje Protothema, smrt mladića dogodila se u… »
Vesti dana »
Ponovljeni izbori za predsednika RS na 136 biračkih mesta, Blanuša (SDS) ima prednost
Beta pre 22 minutajoš 22 povezane
"Ja sam kriv, upropastio sam Jokićevu partiju": Amerikanac u svlačionici priznao grešku
Mondo pre 57 minutajoš 49 povezanih
Atentator na Aleksejeva doputovao u Moskvu 2025. godine po nalogu ukrajinskih službi?
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
Detaljna prognoza RHMZ za naredne dane: Danas do 14 stepeni, a od sutra drastična promena i jak vetar
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih