Povezane vesti

"Znam ih u dušu... za bivšu Jugoslaviju meni se obrati" Šok-prepiska Lajčaka i Epstajna o Titovom penthausu i nama: "Oni se…

"Znam ih u dušu... za bivšu Jugoslaviju meni se obrati" Šok-prepiska Lajčaka i Epstajna o Titovom penthausu i nama: "Oni se…

Kurir pre 18 sati
U "lovu" pokojnog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna na luksuzan penthaus SFRJ u Njujorku učestvovao je i Miroslav Lajčak, nekadašnji specijalni izaslanik EU i diplomata zadužen za dijalog Beograda i Prištine. Tačnije, Lajčak je poručivao da se… »
"Za bivšu Jugoslaviju se meni obrati, znam ih u dušu" Lajčak u prepisci sa Epstajnom otkrio šta zaista misli o nama: "Oni se…

"Za bivšu Jugoslaviju se meni obrati, znam ih u dušu" Lajčak u prepisci sa Epstajnom otkrio šta zaista misli o nama: "Oni se…

Blic pre 19 sati
Džefri Epstajn bio je zainteresovan za kupovinu vile bivše SFRJ na Petoj aveniji u Njujorku Razmenjivao je poruke sa Miroslavom Lajčakom, koji je ponudio svoje konsultacije o bivšoj Jugoslaviji U "lovu" pokojnog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna… »

Vesti dana »