Povezane vesti
Pregovori SAD i Irana o nuklearnom programu: Gde su crvene linije?
Newsmax Balkans pre 6 sati
Specijalni izaslanik američkog predsednika Donalda Trampa Stiv Vitkof i iranski ministar spoljnih poslova Abas Arakči sastaće se u petak Istanbulu da bi razgovarali obnavljanju diplomatskih pregovora o iranskom nuklearnom programu. Crvene linije u… »
Rastu američko-iranske tenzije, Tramp ne otkriva konkretne poteze
RTS pre 6 sati
Svet sa zebnjom prati šta se dešava na relaciji Iran - Amerika. U petak bi trebalo da se sastanu delegacije Teherana sa predstavnicima Bele kuće, a u središtu pažnje biće iranski nuklearni program. Iranski predsednik naložio je ministru spoljnih poslova… »
Teherean: Ako nas napadne Amerika, mi napadamo Izrael
Politika pre 16 sati
Savetnik iranskog vrhovnog vođe Alija Hamneija za odbranu i bivši sekretar iranskog Saveta za nacionalnu bezbednost Ali Šamkani upozorio je da je Teheran spreman za potencijalni rat. TEHERAN - Savetnik iranskog vrhovnog vođe Alija Hamneija za odbranu i… »
Iran je spreman za rat; "Ako SAD udare, mi napadamo Izrael"
B92 pre 17 sati
Savetnik iranskog vrhovnog vođe Alija Hamneja za odbranu i bivši sekretar iranskog Saveta za nacionalnu bezbednost Ali Šamkani upozorio je da je Teheran spreman za potencijalni rat i da će napasti Izrael u slučaju napada Sjedinjenih Američkih Država… »
"Zalogaj koji će im se zaglaviti u grlu" stiglo upozorenje iz Teherana: Ako SAD napadnu, mi ćemo sigurno napasti Izrael
Večernje novosti pre 17 sati
SAVETNIK iranskog vrhovnog vođe Alija Hamneija za odbranu i bivši sekretar iranskog Saveta za nacionalnu bezbednost Ali Šamkani upozorio je da je Teheran spreman za potencijalni rat i da će napasti Izrael u slučaju napada Sjedinjenih Američkih Država… »
Vesti dana »
"Danas su nas Rusi udarili sa 71 raketom i 450 dronova" Dramatična poruka Zelenskog: "Amerikanci su očekivali da će to trajati nedelju dana"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana