Povezane vesti
Od gradskog dečaka do kralja krompira: "Poljoprivreda je vrlo kompleksna, a nekima izgleda kao prosta nauka"
Telegraf 03.02.2026
Problem tržišta. Na plodnim poljima oko Pljevalja svakodnevicu danas gradi mladi diplomirani inženjer poljoprivrede Faruk Tursumović. Iako je odrastao u samom centru grada, kao tipično gradsko dete bez porodičnog sela i imanja, put ga je odveo na njive i… »
Mladić sa slike je od gradskog dečaka postao "kralja krompira": "Najlepše se osećam kada sam u poljima"
Telegraf 03.02.2026
Na plodnim poljima oko Pljevalja svakodnevicu gradi mladi diplomirani inženjer poljoprivrede Faruk Tursumović. Iako je odrastao u centru grada, kao tipično gradsko dete bez porodičnog imanja, život ga je odveo na njive i oranice, gde je pronašao svoju… »
Vesti dana »
Danas počinje proleće: Pretežno oblačno vreme, temperatura do 14 stepeni
N1 Info pre 21 minutajoš 17 povezanih
Netanjahu: Predsednik Tramp nas je zamolio da se uzdržimo od budućih napada, i mi se uzdržavamo
Danas pre 10 satijoš 6 povezanih
Obračun u centru NS, jedan mladić pao sa sprata, dvojica povređena hladnim oružjem
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 1 povezana
Cene nafte će i dalje rasti, Vučić kaže da je realno da dizel košta 250 dinara: Koliko ćemo od danas plaćati gorivo na pumpama
Nova pre 16 minutajoš 1 povezana