Povezane vesti
Viđen kao 'neprijatelj' i pitanja Putinu: BBC urednik o hodanju po žici tokom izveštavanja iz Rusije
BBC News pre 16 sati
BBC urednik za Rusiju piše o teškoćama i preprekama u radu britanskog novinara u Moskvi. U njegovoj emisiji na ruskoj televiziji, slavni voditelj uzima na zub i pada u tiradu protiv Velike Britanije. Samo mi je drago da nije njegov prst na nuklearnom… »
Viđen kao ‘neprijatelj’ i pitanja Putinu: BBC urednik o hodanju po žici tokom izveštavanja iz Rusije
Danas pre 16 sati
U njegovoj emisiji na ruskoj televiziji, slavni voditelj uzima na zub i pada u tiradu protiv Velike Britanije. Samo mi je drago da nije njegov prst na nuklearnom dugmetu. „Još uvek nismo uništili London ili Birmingem“, reži Vladimir Solovjov. „Nismo… »
Viđen kao 'neprijatelj' i pitanja Putinu: BBC urednik o hodanju po žici tokom izveštavanja iz Rusije
Radio 021 pre 16 sati
BBC urednik za Rusiju piše o teškoćama i preprekama u radu britanskog novinara u Moskvi. BBC I Stiv Rozenberg i BBC producent Ben Tavener (levo) često su izloženi dodatnim proverama kad putuju iz Rusije ili u nju U njegovoj emisiji na ruskoj televiziji… »
NIN pre 16 sati
U njegovoj emisiji na ruskoj televiziji, slavni voditelj uzima na zub i pada u tiradu protiv Velike Britanije. Samo mi je drago da nije njegov prst na nuklearnom dugmetu. "Još uvek nismo uništili London ili Birmingem", reži Vladimir Solovjov. "Nismo… »
Viđen kao ‘neprijatelj’ i pitanja Putinu: BBC urednik o hodanju po žici tokom izveštavanja iz Rusije
Južne vesti pre 16 sati
BBC I Stiv Rozenberg i BBC producent Ben Tavener (levo) često su izloženi dodatnim proverama kad putuju iz Rusije ili u nju U njegovoj emisiji na ruskoj televiziji, slavni voditelj uzima na zub i pada u tiradu protiv Velike Britanije. Samo mi je drago da… »