Povezane vesti
Emir Kusturica se oglasio o tome da li ulazi u politiku i okuplja suvereniste
Danas 03.02.2026
„Ja okupljam suvereniste – to neko izmišlja kome je zgodno da mu ja budem neprijatelj, pa da me kao porazi. Ponovio sam sto puta – u tu kanalizaciju koja se zove politika, ne ulazim. Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u… »
Kusturica o navodima da okuplja "suvereniste": To neko izmišlja kome je zgodno da mu budem neprijatelj
N1 Info 03.02.2026
"Ja okupljam suvereniste, to neko izmišlja kome je zgodno da mu ja budem neprijatelj, pa da me kao porazi. Ponovio sam sto puta - u tu kanalizaciju koja se zove politika, ne ulazim. Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u… »
Kusturica: Ne okupljam suvereniste, ne ulazim u političku kanalizaciju
Pravda 03.02.2026
Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u Sarajevu pre 35 godina, kaže proslavljeni reditelj reagujući na medijske napise da na Mećavniku, na Mokroj gori poslednjih meseci okuplja društvene grupacije tzv. suverenističke… »
Vesti dana »
Neočekivani izgled tabele: IMT lider posle pobede nad Partizanom! A pogledajte gde se nalaze crno-beli
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 56 povezanih
Dan na izmaku, a temperatura ne pada - u Kikindi i na Paliću u 17 časova 38 stepeni
Insajder pre 6 satijoš 53 povezane
Mlade košarkašice Srbije posle preokreta savladale Letoniju na Evropskom prvenstvu u Švedskoj
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih