Povezane vesti
Emir Kusturica se oglasio o tome da li ulazi u politiku i okuplja suvereniste
Danas pre 22 dana
„Ja okupljam suvereniste – to neko izmišlja kome je zgodno da mu ja budem neprijatelj, pa da me kao porazi. Ponovio sam sto puta – u tu kanalizaciju koja se zove politika, ne ulazim. Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u… »
Kusturica o navodima da okuplja "suvereniste": To neko izmišlja kome je zgodno da mu budem neprijatelj
N1 Info pre 22 dana
"Ja okupljam suvereniste, to neko izmišlja kome je zgodno da mu ja budem neprijatelj, pa da me kao porazi. Ponovio sam sto puta - u tu kanalizaciju koja se zove politika, ne ulazim. Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u… »
Kusturica: Ne okupljam suvereniste, ne ulazim u političku kanalizaciju
Pravda pre 22 dana
Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u Sarajevu pre 35 godina, kaže proslavljeni reditelj reagujući na medijske napise da na Mećavniku, na Mokroj gori poslednjih meseci okuplja društvene grupacije tzv. suverenističke… »
Vesti dana »
VIDEO Kako je Zvezda pobedila Efes? Batlerovo veče za pamćenje - ovako se ide ka plej-ofu
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih
Iran optužuje SAD za velike laži pred pregovore o iranskom nuklearnom programu u Ženevi
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
(Foto) Buknuo strašan sukob na granici! Krenula pucnjava sa američkog broda, ima ranjenih: "Odbranićemo teritoriju!"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Galatasaraj posle produžetaka eliminisao Juventus iz Lige šampiona
Politika pre 57 minutajoš 2 povezane