Povezane vesti
Emir Kusturica se oglasio o tome da li ulazi u politiku i okuplja suvereniste
Danas pre 8 sati
„Ja okupljam suvereniste – to neko izmišlja kome je zgodno da mu ja budem neprijatelj, pa da me kao porazi. Ponovio sam sto puta – u tu kanalizaciju koja se zove politika, ne ulazim. Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u… »
Kusturica o navodima da okuplja "suvereniste": To neko izmišlja kome je zgodno da mu budem neprijatelj
N1 Info pre 9 sati
"Ja okupljam suvereniste, to neko izmišlja kome je zgodno da mu ja budem neprijatelj, pa da me kao porazi. Ponovio sam sto puta - u tu kanalizaciju koja se zove politika, ne ulazim. Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u… »
Kusturica: Ne okupljam suvereniste, ne ulazim u političku kanalizaciju
Pravda pre 12 sati
Moja sloboda ima preveliku cenu i da sam hteo to da radim, mogao sam u Sarajevu pre 35 godina, kaže proslavljeni reditelj reagujući na medijske napise da na Mećavniku, na Mokroj gori poslednjih meseci okuplja društvene grupacije tzv. suverenističke… »
Vesti dana »
Više od hiljadu stambenih zgrada bez grejanja u Kijevu na minus devet
N1 Info pre 3 satajoš 42 povezane
Crvena zvezda - Hapoel! Luda utakmica u Areni, Zvezda ima gomilu ofanzivnih skokova i prednost u džepu!
Kurir pre 23 minutajoš 59 povezanih
Tužioci i zaposleni u TOK-u protestvovali u Ustaničkoj zbog novih zakona: "Rad tužilaštva će biti ozbiljno ugrožen"
Insajder pre 8 satijoš 23 povezane
Za upis bespravnih objekata stigle 1.619.273 prijave: Juče više od 150.000
Blic pre 7 satijoš 30 povezanih