Повезане вести
"Порука је јасна" Зејна о нападу на њену песму "Југославија" за ПЗЕ, споменула и Мају Николић: "Жао ми је..."
Телеграф 03.02.2026
Певачица Зејна Муркић појавила се вечерас као један од чланова стручног жирија за предстојећи КСКСИИИ СуперВоице концерт, те је прокоментарисала и предосјеће музичко такмичење "Песма за Евровизију 2026" где ће се представити… »
Ово је песма "Југославија", којом је Зејна разбеснела Албанце ВИДЕО
Б92 03.02.2026
Зејна песмом "Југославија" привукла велику пажњу, али и прозивке Албанаца. Певачица Зејна појавиће се 24. фебруара на националном такмичењу за "Песму Евровизије", на ком ће се представити песмом "Југославија", а назив песме је… »
Прво оглашавање Зејне након прозивки Албанаца: "Желим да пустим..."
Б92 03.02.2026
Певачица Зејна нашла се на удару приштинских медија због песме "Југославија", а сада се први пут огласила тим поводом. Наиме, Зејна ће се песмом "Југославија" представити на националном такмичењу за "Песму Евровозије", а сам… »
Прво оглашавање Зејне након напада Албанаца због текста песме "Југославија": "Иза профила може да стоји..."
Телеграф 03.02.2026
Певачица Зејна Муркић нашла се на мети напада на мрежи "КС" од стране Еуровисион Косово и то због речи своје песме "Југославија" којом ће се такмичити на Песми за Евровзију. Зејнина песма, као и остале композиције, објављене су… »
Вести дана »
"Мислим да ћу повући војску из Италије и Шпаније!" Трамп: Од Рима ништа, Мадрид је ужасан! (видео)
Курир пре 1 сатјош 36 повезаних
Протест у Реснику због отмице опозиционог активисте коју су извели чланови СНС (видео)
Правда пре 3 сатајош 25 повезаних
Србија пала за осам места на Индексу слободе медија, најлошија у региону
Савремена политика пре 12 сатијош 21 повезана
(Фото) огромне гужве на излазу из Београда: Саобраћајни хаос, возила миле, километарске колоне пред Први мај
Блиц пре 7 сатијош 31 повезана
Нестварна победа Панатинаикоса у Валенсији - Грци славили кошем у последњој секунди у мечу за анале
Нова пре 36 минутајош 68 повезаних