Povezane vesti

"Poruka je jasna" Zejna o napadu na njenu pesmu "Jugoslavija" za PZE, spomenula i Maju Nikolić: "Žao mi je..."

"Poruka je jasna" Zejna o napadu na njenu pesmu "Jugoslavija" za PZE, spomenula i Maju Nikolić: "Žao mi je..."

Telegraf pre 5 sati
Pevačica Zejna Murkić pojavila se večeras kao jedan od članova stručnog žirija za predstojeći XXIII SuperVoice koncert, te je prokomentarisala i predosjeće muzičko takmičenje "Pesma za Evroviziju 2026" gde će se predstaviti numerom "Jugoslavija". Zejna… »
Ovo je pesma "Jugoslavija", kojom je Zejna razbesnela Albance VIDEO

Ovo je pesma "Jugoslavija", kojom je Zejna razbesnela Albance VIDEO

B92 pre 13 sati
Zejna pesmom "Jugoslavija" privukla veliku pažnju, ali i prozivke Albanaca. Pevačica Zejna pojaviće se 24. februara na nacionalnom takmičenju za "Pesmu Evrovizije", na kom će se predstaviti pesmom "Jugoslavija", a naziv pesme je odmah naišao na kritike… »
Prvo oglašavanje Zejne nakon prozivki Albanaca: "Želim da pustim..."

Prvo oglašavanje Zejne nakon prozivki Albanaca: "Želim da pustim..."

B92 pre 15 sati
Pevačica Zejna našla se na udaru prištinskih medija zbog pesme "Jugoslavija", a sada se prvi put oglasila tim povodom. Naime, Zejna će se pesmom "Jugoslavija" predstaviti na nacionalnom takmičenju za "Pesmu Evrovozije", a sam naziv kompozicije naišao je… »
Prvo oglašavanje Zejne nakon napada Albanaca zbog teksta pesme "Jugoslavija": "Iza profila može da stoji..."

Prvo oglašavanje Zejne nakon napada Albanaca zbog teksta pesme "Jugoslavija": "Iza profila može da stoji..."

Telegraf pre 16 sati
Pevačica Zejna Murkić našla se na meti napada na mreži "X" od strane Eurovision Kosovo i to zbog reči svoje pesme "Jugoslavija" kojom će se takmičiti na Pesmi za Evrovziju. Zejnina pesma, kao i ostale kompozicije, objavljene su juče, 2. februara, a već… »

Vesti dana »