Povezane vesti
"Nemam decu da me posete..." Glumica 75. rođendan slavi u staračkom domu: "Mogla bih lupati glavom o zid"
Telegraf 03.02.2026
Glumica Jadranka Matković ostvarila se u mnogim pozorišnim i televizijskim ulogama o kojima je sanjala, a ono što joj je najveća žal jeste što danas nema potomke. Ona trenutno živi u staračkom doma gde i proslavlja rođendan. Jadranka Matković danas, 3… »
"Nemam decu da me posete u domu" Glumica danas puni 75 godina, žali zbog životnih odluka: "Sad bih lupala glavom o zid jer sam…
Blic 03.02.2026
Glumica Jadranka Matković proslavlja 75. rođendan i osvrće se na svoj život pun promišljenih odluka. Trenutno živi u staračkom domu, gde priznaje da nije u potpunosti srećna. Glumica Jadranka Matković ostvarila se u mnogim pozorišnim i televizijskim… »
Vesti dana »
Het-trik Dejvida su loše vesti za Bosnu i Hercegovinu: Kanada demonstrirala silu, Katar pokupio dva isključenja, a utisak pokvarila samo povreda Konea VIDEO
Nova pre 4 satijoš 11 povezanih
Hugo Bros veruje da će Južnoafrička Republika u nokaut fazu: Novi sistem FIFA ostavlja veru do poslednjeg minuta
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih
Na današnji dan, 19. jun: Rođeni Blez Paskal, Salman Ruždi, umro Džejms Metju Bari...
N1 Info pre 25 minutajoš 2 povezane
SAD ukinule blokadu iranskih luka; Iran najavio brže izdavanje dozvola za plovidbu kroz Ormuz
RTS pre 40 minutajoš 2 povezane