Повезане вести
Оглас за каријеру, не (само) за посао: Пријавите се на ЛеадерЗ програм Цоца-Цола ХБЦ Србија
Блиц пре 22 дана
Пријаве су отворене до 18. фебруара, а након селекције, програм започиње 18. маја На иницијативу компаније, циљ програма је подршка младим талентима у професионалном развоју “Професионални раст почиње оног тренутка када почнеш… »
Оглас за каријеру, не (само) за посао: Пријавите се на ЛеадерЗ програм Цоца-Цола ХБЦ Србија
Телеграф пре 22 дана
- Професионални раст почиње оног тренутка када почнеш да верујеш у себе. Посебан програм за запослење младих у компанији Цоца-Цола ХБЦ Србија пружио ми је такво искуство – кроз рад на реалним пројектима, који траже јасан фокус… »
БизЛифе пре 22 дана
“Професионални раст почиње оног тренутка када почнеш да верујеш у себе. Посебан програм за запослење младих у компанији Цоца-Цола ХБЦ Србија пружио ми је такво искуство – кроз рад на реалним пројектима, који траже јасан фокус и… »
Вести дана »
"Ми, твоји пријатељи, чекамо те са осмехом" Гашић упутио подршку Ивици Дачићу: "Твој ведар дух је јачи од свега"
Блиц пре 43 минутајош 4 повезане
(ВИДЕО) Звезда савладала Ефес у Арени и забележила нову победу у Евролиги
Данас пре 38 минутајош 5 повезаних
Ивица Дачић у тешком стању, лекари се боре за његов живот, наредна 72 сата кључна
Данас пре 38 минутајош 3 повезане
Иран оптужује САД за велике лажи пред преговоре о иранском нуклеарном програму у Женеви
Данас пре 3 сатајош 2 повезане