Povezane vesti
Poznati čovek sa estrade progovorio o spisku dužnika, pa se osvrnuo i na bombu bačenu na Čolinu vilu! Dotakao se i Bekute…
Kurir pre 22 dana
Stilista i fotograf Dejan Milićević danas, 3. februara, bio je ispred Grandovog studija, gde se snimaju „Zvezde Granda“. On je ostao šokiran kada je saznao da je na Čolinu vilu bačena bomba. - Strašna situacija, ne znam šta da kažem. Sad od vas čujem… »
Dejan Milićević progovorio o spisku dužnika sa estrade, pa pomenuo Bekutu: "Nije se naljutila, bilo je..."
Telegraf pre 22 dana
Stilistu i fotografa Dejana Milićevića, danas je, 3. februara naša ekipa uhvatila ispred Grandovog studija gde se snimaju Zvezde Granda. On je ostao šokiran kada je saznao da je na Čolinu vilu bačena bomba. - Strašna situacija, ne znam šta da kažem. Sad… »
"Strašna situacija" Dejan Milićević ostao bez teksta nakon što je saznao da je na vilu Zdravka Čolića bačena bomba: "On je…
Blic pre 22 dana
Dejan Milićević je komentarisao incident koji se dogodio sa Zdravkom Čolićem i izrazio svoje mišljenje o situaciji. Naglasio je da je saradnja sa Zdravkom Čolićem bila pozitivna i profesionalna, opisujući ga kao ljubaznu i odgovornu osobu. Danas se snima… »
Vesti dana »
BLOG Desetak poljoprivrednika dobilo poziv za informativni razgovor iz policije zbog blokada: Mlekari traže od Vlade da se izjasni o ponašanju Glamočića
Nova pre 4 satijoš 37 povezanih
"Veoma sam uznemirena jer je mom prijatelju loše": Jelena Karleuša progovorila o stanju Ivice Dačića
Mondo pre 27 minutajoš 38 povezanih
Glamočić: Srbija tražila uvođenje prelevmana na mleko u prahu i polutvrde sireve iz EU
Radio 021 pre 2 satajoš 40 povezanih
Doskorašnja direktorka "Pete" gimnazije Danka Nešović postala pomoćnica ministra
N1 Info pre 11 satijoš 10 povezanih