Povezane vesti

Trener se oglasio zbog Finca: „Izgleda da Murinen više neće igrati u Partizanu!“

Trener se oglasio zbog Finca: „Izgleda da Murinen više neće igrati u Partizanu!“

Hot sport pre 8 sati
Mladom Fincu potrebna minutaža – pitanje je da li će ostati u Humskoj Situacija sa Mikom Murinenom u Partizanu izazvala je reakcije i van granica Srbije. Jedan od najboljih mladih trenera iz Finske, Kristijan Paloti, oglasio se nakon što je trener Đoan… »
Murinen neće više igrati za Partizan: Tako sam ja shvatio, veoma jaka informacija...

Murinen neće više igrati za Partizan: Tako sam ja shvatio, veoma jaka informacija...

Kurir pre 11 sati
Sa crno-belima na put nije krenuo talentovani Finac Mika Murinen. Povodom situacije Mike Murinena u Partizanu oglasio se jedan od najboljih mladih trenera u Finskoj Kristijan Paloti. On se oglasio posle odluke trenera crno-belih Đoana Penjaroje da ne… »
"Mika Murinen više neće igrati za Partizan": Finac zna šta je sledeći korak u karijeri

"Mika Murinen više neće igrati za Partizan": Finac zna šta je sledeći korak u karijeri

Mondo pre 12 sati
Finski košarkaš Mika Murinen stigao je u Partizan nakon impresivnog Evropskog prvenstva tokom kojeg se predstavio čitavoj košarkaškoj Evropi. Ipak, početak mandata u Beogradu nije uverio navijače da Finac zaslužuje veću minutažu - kod Željka Obradovića… »
Šok za navijače Partizana: Ovaj košarkaš više neće igrati za crno-bele?!

Šok za navijače Partizana: Ovaj košarkaš više neće igrati za crno-bele?!

Večernje novosti pre 11 sati
Jedan od najboljih mladih finskih trenera, Kristijan Paloti, oglasio se povodom situacije Mike Murinena u Partizanu. FOTO: Ata images On se oglasio posle odluke trenera crno-belih Đoana Penjaroje da ne povede Murinena na gostovanje u Tel Aviv. "Izgleda… »
"Izgleda da Murinen neće više igrati za Partizan"

"Izgleda da Murinen neće više igrati za Partizan"

B92 pre 12 sati
Povodom situacije Mike Murinena u Partizanu oglasio se jedan od najboljih mladih trenera u Finskoj Kristijan Paloti. On se oglasio posle odluke trenera crno-belih Đoana Penjaroje da ne povede Murinena na gostovanje u Tel Aviv. "Izgleda da Mika više neće… »
"Izgleda da Mika Murinen više neće igrati za Partizan"

"Izgleda da Mika Murinen više neće igrati za Partizan"

Telegraf pre 13 sati
Očigledno je da finski košarkaš Mika Murinen nije u planovima trenera Partizana Đoana Penjaroje. Tako barem zasad izgleda, a sve je bilo jasno kada se autobus crno-belih zaputio prema aerdromu "Nikola Tesla", dok je Finac otišao u suprotnom pravcu… »

Vesti dana »