Povezane vesti
Nvora o ostanku u Zvezdi: Ne razmišljam do leta...
Euronews pre 10 sati
Pokazao se Džordan Nvora kao veliko pojačanje u ofanzivnom arsenalu Crvene zvezde. I iako u Efesu nije pokazao svoj pun potencijal, klub sa Malog Kalemegdana je verovao u nigerijskog reprezentativca, a ovaj je i te kako za to vratio ekipi na parketu. Sam… »
Nvora otkrio zašto je došao u Zvezdu VIDEO
B92 pre 11 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora otkrio je zašto se odlučio za tim sa Malog Kalemegdana. Nvora je letos napustio Efes i pridružio se crveno-belima, u čije redove je došlo još poznatih lica. "Mislim da je to velika stvar za mene. Nisam imao veliku… »
Nvora progovorio o dolasku u Zvezdu, otkrio i zbog koga je odlučio da potpiše
Telegraf pre 11 sati
Džordan Nvora pravo je otkrovenje Crvene zvezde ove sezone i definitivno jedan od najvažnijih igrača. Amerikanac je u podkastu "Amerikanos24" govorio o prelasku u redove crveno-belih. Nvora je otkrio da je veliki razlog potpisa za Zvezdu bio Janis… »
Džordan nvora zabrinuo Delije! Da li ostaje ili odlazi iz Crvene zvezde na kraju sezone?
Kurir pre 11 sati
Na polovini aktuelne sezone možemo da kažemo da je Džordan Nvora napravio pravi potez dolaskom u Crvenu zvezdu. Gostujući u podkastup "Triple Threat Show" još jednom je objasnio kako je odlučio da dođe na Mali Kalemegdan: - U Efesu nisam imao ulogu koju… »
"Da li ostajem u klubu?": Nvoru pitali ono što zanima sve navijače Crvene zvezde
Mondo pre 12 sati
Košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora još po dolasku u tim pokazao je liderske sposobnosti, a tokom sezone čini se da ekipa sa Malog Kalemegdana ne bi bila ista da u timu nema bivšeg igrača Efesa. Zbog toga bi za crveno-bele bilo dobro da što duže u timu… »