Povezane vesti

Finci komentarišu Murinenov status u Partizanu, oglasio se i Lauri Markanen!

Finci komentarišu Murinenov status u Partizanu, oglasio se i Lauri Markanen!

Sportske.net pre 22 sata
Nedugo posle odličnih partija krajem prošlog leta na Evropskom prvenstvu, gde je sa selekcijom Finske izborio plasman u polufinale, 18-godišnji Mika Murinen je uz veliku medijsku pompu stigao u Partizan. Mnogi su ga tada poredili sa Janom Veselim i… »
Nba zvezda o Murinenu i statusu u Partizanu: "Video sam neke vesti, ne znam šta se zaista dešava..."

Nba zvezda o Murinenu i statusu u Partizanu: "Video sam neke vesti, ne znam šta se zaista dešava..."

Telegraf pre 22 sata
Prethodnog leta je u Partizanu stigao Mika Murinen, košarkaš koji je oduševio čitavu Evorpu, pa i čitav svet na Eurobasketu. Nastupao je za Finsku, odradio je sjajan turnir, a potom ga je tražila čitava Evropa. Mika Murinen je potpisao za Partizan… »
Markanen ne brine za murinena u Partizanu: Napravio je ogroman korak - uklopiće se...

Markanen ne brine za murinena u Partizanu: Napravio je ogroman korak - uklopiće se...

Kurir pre 22 sata
NBA zvezda bio je svojevrsni mentor mladom Murinenu na Evropskom prvenstvu, gde je Finska stigla do četvrtog mesta, a na tom putu su senzacionalno savladali i Srbiju. “Mislim da je napravio ogroman korak– od srednjoškolske košarke do Evrolige. To bi bilo… »
Markanen ne brine za Murinena: "Uklopiće se"

Markanen ne brine za Murinena: "Uklopiće se"

B92 pre 23 sata
Finski košarkaš Lauri Markanen govorio je o svom sunarodiniku Miki Murinenu, koji igra za Partizan. NBA košarkaš bio je svojevrsni mentor mladom igraču na Evropskom prvenstvu, gde je Finska stigla do četvrtog mesta, a na tom putu su savladali i Srbiju… »
NBA zvezda o Murinenu: Ne brinem ja za njega

NBA zvezda o Murinenu: Ne brinem ja za njega

Sport klub pre 1 dan
Mladi košarkaš Mika Murinen oduševio je košarkašku javnost partijama na prethodnom Evrobasketu, na kojem je reprezentacija Finske eliminisala favorita Srbiju i stigla do polufinala. Najbolji igrač ekipe bio je Lauri Markanen, krilni centar Jute Džez… »

Vesti dana »