Povezane vesti
"Najskuplji sam, uzimam 10 puta više od kolega" Šok ispovest Peje, priznao sve o zarado, pa se dotakao Zlate: Nedostaje mi...
Kurir 03.02.2026
Zoran Pejić Peja, poznat po svom vedrom duhu i razigranom temperamentu, otvoreno je pričao o svom životu, karijeri, porodici, ali i vezi sina Jovana Pejića i Ene Čolić. Voditelj je govorio o svom poslu, angažmanima na svadbama i privatnim proslavama, kao… »
"Uzimam 10 puta više od kolega", Peja o zaradi, pa spomenuo Zlatu: "Nedostaje mi, želim unuče, ali i još dece"
Telegraf 03.02.2026
Zoran Pejić Peja, poznat po svom vedrom duhu i razigranom temperamentu, otvoreno je pričao o svom životu, karijeri, porodici, ali i vezi sina Jovana Pejića i Ene Čolić. Voditelj je govorio o svom poslu, angažmanima na svadbama i privatnim proslavama, kao… »
Vesti dana »
Tramp razmatra kraj rata u Iranu, Teheran gađao američku bazu u Tihom okeanu, oboren izraelski F-16
NIN pre 17 minutajoš 36 povezanih
Skup SNS-a u Areni, Vučić pred lokalne izbore poručio kandidatima da slušaju narod ili će ih menjati
Insajder pre 37 minutajoš 18 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene kod kojih je pronađeno 75 kilograma droge
Euronews pre 17 minutajoš 25 povezanih
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih