Повезане вести
Покушаји скретања пажње са оних који су у фајловима случаја Џефри Епстина (ВИДЕО)
Инсајдер 04.02.2026
Вашингтон ових дана покушава да задржи равнотежу док му се истовремено померају темељи. У Конгресу се нижу сведочења жртава поступања агената Службе за имиграцију и царину (ИЦЕ) које пред законодавцима не траже спектакл, већ… »
Лаки је мало нервозан: Трамп тражи да се прекине са причом о Епштајновим документима
Правда 04.02.2026
Доналд Трамп, говорећи о документима који се односе на Џефрија Епстина, поручио је да је време да се Америка посвети другим темама, јер, како је рекао, о њему није "изашло на видело" ништа ново. Трамп је, међутим, одбио да… »
Трамп: Жао ми је што ће Клинтонови сведочити пред Конгресом у случају Епстин
Еуроневс 04.02.2026
Амерички председник Доналд Трамп изразио је жаљење зато што су бивши амерички председник и државна секретарка Бил и Хилари Клинтон одлучили да сарађују у истрази америчког Конгреса у вези са случајем покојног осуђеног… »
Трамп: Време је да се Американци ослободе Епстинових досијеа, жао ми је што ће Клинтонови сведочити
РТС 04.02.2026
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да је дошло време да се Американци ослободе досијеа Џефрија Епстина и одбио да одговори на питања о жалбама преживелих жртава осуђеног сексуалног преступника. Трамп је такође изразио… »
Трамп: Време је да се Американци ослободе Епстинових досијеа
Политика 04.02.2026
„Сада када ништа није изашло на видело о мени, осим што је то била завера Епстина и других против мене, мислим да је време да се земља посвети нечему другом” – поручио је Трамп. ВАШИНГТОН – Амерички председник Доналд Трамп… »
Усред афере са Епстајном Трамп проговорио о клинтоновима "Жао ми је што морају да пролазе кроз ово"
Блиц 04.02.2026
Трамп је одбацио наводе да су се у досијеима појавила имена његових савезника Трамп је одбио да одговори на питање новинарке ЦНН о забринутости преживелих жртава Епстајна поводом досијеа Амерички председник Доналд Трамп изјавио… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 1. април 2026: Данас облачно са кишом, на планинама снег
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
ВЈТ: Против свих који су напали полицију вечерас, биће предузете мере
Данас пре 5 сатијош 1 повезана