Povezane vesti

Pokušaji skretanja pažnje sa onih koji su u fajlovima slučaja Džefri Epstina (VIDEO)

Pokušaji skretanja pažnje sa onih koji su u fajlovima slučaja Džefri Epstina (VIDEO)

Insajder 04.02.2026
Vašington ovih dana pokušava da zadrži ravnotežu dok mu se istovremeno pomeraju temelji. U Kongresu se nižu svedočenja žrtava postupanja agenata Službe za imigraciju i carinu (ICE) koje pred zakonodavcima ne traže spektakl, već priznanje da se ono što im… »
Laki je malo nervozan: Tramp traži da se prekine sa pričom o Epštajnovim dokumentima

Laki je malo nervozan: Tramp traži da se prekine sa pričom o Epštajnovim dokumentima

Pravda 04.02.2026
Donald Tramp, govoreći o dokumentima koji se odnose na Džefrija Epstina, poručio je da je vreme da se Amerika posveti drugim temama, jer, kako je rekao, o njemu nije "izašlo na videlo" ništa novo. Tramp je, međutim, odbio da odgovori na pitanje novinarke… »
Tramp: Žao mi je što će Klintonovi svedočiti pred Kongresom u slučaju Epstin

Tramp: Žao mi je što će Klintonovi svedočiti pred Kongresom u slučaju Epstin

Euronews 04.02.2026
Američki predsednik Donald Tramp izrazio je žaljenje zato što su bivši američki predsednik i državna sekretarka Bil i Hilari Klinton odlučili da sarađuju u istrazi američkog Kongresa u vezi sa slučajem pokojnog osuđenog seksualnog prestupnika Džefrija… »
Tramp: Vreme je da se Amerikanci oslobode Epstinovih dosijea, žao mi je što će Klintonovi svedočiti

Tramp: Vreme je da se Amerikanci oslobode Epstinovih dosijea, žao mi je što će Klintonovi svedočiti

RTS 04.02.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je došlo vreme da se Amerikanci oslobode dosijea Džefrija Epstina i odbio da odgovori na pitanja o žalbama preživelih žrtava osuđenog seksualnog prestupnika. Tramp je takođe izrazio žaljenje zbog toga što su… »
Tramp: Vreme je da se Amerikanci oslobode Epstinovih dosijea

Tramp: Vreme je da se Amerikanci oslobode Epstinovih dosijea

Politika 04.02.2026
„Sada kada ništa nije izašlo na videlo o meni, osim što je to bila zavera Epstina i drugih protiv mene, mislim da je vreme da se zemlja posveti nečemu drugom” – poručio je Tramp. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je došlo… »
Usred afere sa Epstajnom Tramp progovorio o klintonovima "Žao mi je što moraju da prolaze kroz ovo"

Usred afere sa Epstajnom Tramp progovorio o klintonovima "Žao mi je što moraju da prolaze kroz ovo"

Blic 04.02.2026
Tramp je odbacio navode da su se u dosijeima pojavila imena njegovih saveznika Tramp je odbio da odgovori na pitanje novinarke CNN o zabrinutosti preživelih žrtava Epstajna povodom dosijea Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je došlo vreme da… »

Vesti dana »