Povezane vesti

Bivša žena poslala Bilu Gejtsu jaku poruku posle otkrivanja Epstajnovih dokumenata: "Moraju da odgovaraju"

Bivša žena poslala Bilu Gejtsu jaku poruku posle otkrivanja Epstajnovih dokumenata: "Moraju da odgovaraju"

Telegraf pre 1 dan
Melinda Gejts izjavila je da je ispunjena "neverovatnom tugom" nakon što su prošle nedelje objavljeni dodatni dokumenti koji detaljno otkrivaju veze njenog bivšeg supruga i suosnivača Microsofta Bila Gejtsa sa pokojnim osuđenim seksualnim prestupnikom… »
"Prljavština iz koje sam morala da pobegnem": Progovorila bivša žena Bila Gejtsa, objavljeni dokumenti o njemu i Epstinu

"Prljavština iz koje sam morala da pobegnem": Progovorila bivša žena Bila Gejtsa, objavljeni dokumenti o njemu i Epstinu

Mondo pre 2 dana
Milijarderka i filantropkinja Melinda Frenč Gejts izjavila je da je pominjanje njenog bivšeg supruga Bila Gejtsa u novim dokumentima povezanim sa pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom podsetnik na "bolna vremena u braku". U razgovoru za NPR… »
"Srećna sam što sam daleko od te prljavštine", Melinda progovorila o Gejtsu i Epstajnu

"Srećna sam što sam daleko od te prljavštine", Melinda progovorila o Gejtsu i Epstajnu

Večernje novosti pre 2 dana
MILIJARDERKA i filantropkinja Melinda Frenč Gejts rekla je da je pominjanje njenog bivšeg muža Bila Gejtsa u novim dokumentima vezanim za pokojnog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna podsetnik na "bolna vremena u braku". Foto: AP Photo/Jacquelyn… »
"Prljavština iz koje sam pobegla" Melinda progovorila o Gejtsu i Epstajnu: "To me vraća u najgore dane braka, on mora da…

"Prljavština iz koje sam pobegla" Melinda progovorila o Gejtsu i Epstajnu: "To me vraća u najgore dane braka, on mora da…

Blic pre 2 dana
Melinda Frenč Gejts je prokomentarisala poteškoće povezane sa pominjanjem Bila Gejtsa u dokumentaciji o Džefriju Epstajnu Ona je istakla značaj odgovornosti ljudi umešanih u ove događaje, uključujući njenog bivšeg supruga Milijarderka i filantropkinja… »

Vesti dana »