Povezane vesti
Bivša žena poslala Bilu Gejtsu jaku poruku posle otkrivanja Epstajnovih dokumenata: "Moraju da odgovaraju"
Telegraf pre 1 dan
Melinda Gejts izjavila je da je ispunjena "neverovatnom tugom" nakon što su prošle nedelje objavljeni dodatni dokumenti koji detaljno otkrivaju veze njenog bivšeg supruga i suosnivača Microsofta Bila Gejtsa sa pokojnim osuđenim seksualnim prestupnikom… »
"Prljavština iz koje sam morala da pobegnem": Progovorila bivša žena Bila Gejtsa, objavljeni dokumenti o njemu i Epstinu
Mondo pre 2 dana
Milijarderka i filantropkinja Melinda Frenč Gejts izjavila je da je pominjanje njenog bivšeg supruga Bila Gejtsa u novim dokumentima povezanim sa pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom podsetnik na "bolna vremena u braku". U razgovoru za NPR… »
"Srećna sam što sam daleko od te prljavštine", Melinda progovorila o Gejtsu i Epstajnu
Večernje novosti pre 2 dana
MILIJARDERKA i filantropkinja Melinda Frenč Gejts rekla je da je pominjanje njenog bivšeg muža Bila Gejtsa u novim dokumentima vezanim za pokojnog seksualnog prestupnika Džefrija Epstajna podsetnik na "bolna vremena u braku". Foto: AP Photo/Jacquelyn… »
"Prljavština iz koje sam pobegla" Melinda progovorila o Gejtsu i Epstajnu: "To me vraća u najgore dane braka, on mora da…
Blic pre 2 dana
Melinda Frenč Gejts je prokomentarisala poteškoće povezane sa pominjanjem Bila Gejtsa u dokumentaciji o Džefriju Epstajnu Ona je istakla značaj odgovornosti ljudi umešanih u ove događaje, uključujući njenog bivšeg supruga Milijarderka i filantropkinja… »
Vesti dana »
Miloš Milosavljević i Anja Ilić nosiće zastavu Srbije na otvaranju ZOI 2026
NIN pre 32 minutajoš 25 povezanih
Uhapšen osnivač novosadskog udruženja građana zbog sumnje na proneveru novca
RTS pre 42 minutajoš 20 povezanih
VJT: Zaplena pet tona kanabisa kod Kruševca nastavak istrage od prošle godine
NIN pre 38 minutajoš 13 povezanih
Krenulo je! Kiša već zahvatila deo Srbije, a ovde pada i sneg: Evo šta sledi do kraja dana i tokom vikenda
Telegraf pre 7 minutajoš 21 povezana