Povezane vesti
"Kad sam se davala, to je bilo 300 posto" Desingerica zgrozio Zlatu "savetima" za intimne odnose: "Sad bih i sa Pejom i…
Blic pre 5 sati
Zlata Petrović je izrazila ravnodušnost prema traženju emotivnih partnera U emisiji Amidži šou je pričala o ljubavi, na šta je burno reagovao Desingerica Zlata Petrović je otvoreno govorila o svom emotivnom životu i tvrdi da je ljubav više ne zanima… »
"Uvek možeš da raširiš leptira" Desingerica zgrozio Zlatu "savetima" za intimne odnose: "Nisam stoka, je*ote!"
Telegraf pre 7 sati
Pevačica Zlata Petrović i šoumen Dragomir Despić Desingerica sukobili su se u emisiji Amidži šou i to zbog teme sekusalnih odnosa. Sve je počelo, naizgled bezazleno, kad se Ognjen zainteresovao za Zlatin ljubavni život, a ona se požalila na godine. -… »
"Mogu da ti pružim ljubav, da se mazimo i..." Zlata Petrović se požalila na ljubavni život, Desingerica se odmah ponudio - šok…
Kurir pre 10 sati
Pevačica Zlata Petrović otvoreno je govorila u emisiji "Amidži šou" o svom ljubavnom životu i priznala da je više ne zanima u njenim godinama. Reper Dragomir Despić Desingerica nije štedeo reči, te je nastala šok rasprava u studiju. - Moj ljubavni život… »
Zlata otkrila da nema ljubavni život, Desingerica šokirao: "Ja tebi mogu da pružim ljubav, da se mazimo..."
Telegraf pre 18 sati
Pevačica Zlata Petrović otvoreno je govorila u emisiji "Amidži šou" o svom ljubavnom životu i priznala da je više ne zanima u njenim godinama. Reper Dragomir Despić Desingerica nije štedeo reči, te je nastala šok rasprava u studiju. - Moj ljubavni život… »
Vesti dana »
Ministar pred sudom: Šta smo sve čuli sa prvog suđenja Nikoli Selakoviću za Generalštab
BBC News pre 1 satjoš 76 povezanih
Produžen rok za podnošenje prijava za evidentiranje i upis prava na nepokretnostima
ObjektiVa pre 1 satjoš 85 povezanih
Dan borbe protiv raka obeležava i Društvo onkoloških pacijenata u Vranju
RTS pre 3 satajoš 52 povezane
Snažan vetar pravi haos širom Srbije! Košava dostiže orkansku snagu u Banatu, evo šta nas čeka narednih dana
Dnevnik pre 3 satajoš 32 povezane