Povezane vesti

Skariolo besan na srpske sudije: „Kad oni sude mi smo imamo sedam poraza i jednu pobedu!“

Skariolo besan na srpske sudije: „Kad oni sude mi smo imamo sedam poraza i jednu pobedu!“

Hot sport pre 3 sata
Imao je šta da zameri arbitrima Posle poraza Reala od Panatinaikosa u neizvesnoj završnici, trener Serđo Skariolo nije krio nezadovoljstvo suđenjem i otvoreno je govorio o arbitraži na konferenciji za medije. Utakmica u Atini rešena je košem Grenta na… »
Skandal u Evroligi! Čuveni trener brutalno udario na srpske sudije: Nismo znali da igramo i protiv njih...

Skandal u Evroligi! Čuveni trener brutalno udario na srpske sudije: Nismo znali da igramo i protiv njih...

Kurir pre 4 sati
Real Madrid je u Atini poražen od Panatinaikosa pogotkom Džerijana Grenta u samoj završnici utakmice. Rezultat utakmice 26. kola je bio 82:81. Posle utakmice u centru pažnje našli su se treneri oba tima. Ergin Ataman se u svom stilu obratio novinarima… »
Skariolo kritikuje srpske sudije: "Ne bi bilo pametno da kažem šta mislim" VIDEO

Skariolo kritikuje srpske sudije: "Ne bi bilo pametno da kažem šta mislim" VIDEO

B92 pre 3 sata
Trener Real Madrida Serđo Skariolo nije bio zadovoljan suđenjem na meču sa Panatinaikosom. Sudijsku trojku činili su i Srbi, Ilija Belošević i Milivoje Jovčić, uz Jakuba Zamojskog. "Hajde da vam odgovorim politički korektno, jer ne bi bilo pametno da vam… »
Naš skor protiv ove trojice momaka koji su dobre sudije je 1:7: Skariolo o porazu u kojem su pravdu delili Belošević i Jovčić…

Naš skor protiv ove trojice momaka koji su dobre sudije je 1:7: Skariolo o porazu u kojem su pravdu delili Belošević i Jovčić…

Danas pre 4 sati
Košarkaši Reala izgubili su u Atini od Panatinaikosa u 26. kolu Evrolige u neizvesnoj završnici 82:81, a strateg gostujuće ekipe Serđo Skariolo znao je ko su „krivci“ za poraz. – Dozvolite mi da vam dam politički korektan odgovor jer ako vam kažem šta… »
Grčka drama sa srećnim krajem i Atamanov odgovor Janakopulosu: „On je kao i ja“

Grčka drama sa srećnim krajem i Atamanov odgovor Janakopulosu: „On je kao i ja“

Sputnik pre 4 sati
Panatinaikos je posle istinske drame u „OAKA Areni“ uspeo da nokautira Real Madrid – 82:81 u Evroligi, i bio je to povod da trener „atinskih zelenih“ Ergin Ataman javno odgovori kontroverznom vlasniku Dimitrisu Janakopulosu, koji je posle poraza od Arisa… »
Skariolo ljut na srpske sudije: "Nismo znali da igramo i protiv njih!"

Skariolo ljut na srpske sudije: "Nismo znali da igramo i protiv njih!"

Sportske.net pre 6 sati
Košarkaši Panatinaikosa pobedili su u Atini ekipu Real Madrida rezultatom 82:81 (16:26, 20:18, 24:17, 22:20) u meču Evrolige. Duel u glavnom gradu Grčke rešen je pogotkom Grenta na dve sekunde pre kraja, kojim je domaći tim stigao do trijumfa u… »
Ataman u svom elementu: Pravio šou sa novinarima, pa iznenadio sve svojom izjavom o gazdi Panatinaikosa!

Ataman u svom elementu: Pravio šou sa novinarima, pa iznenadio sve svojom izjavom o gazdi Panatinaikosa!

Hot sport pre 8 sati
„Bio je u pravu“! Košarkaši Panatinaikosa ostvarili su veliku pobedu nad Real Madridom rezultatom 82:81, u dramatičnoj završnici utakmice odigrane u OAKA areni. Junak trijumfa bio je Džerijan Grant, koji je postigao odlučujući koš i doneo slavlje… »
"Slušaj, moram da budem politički korektan": Skariolo pogledao u Doru i odlučio da joj jedno oćuti

"Slušaj, moram da budem politički korektan": Skariolo pogledao u Doru i odlučio da joj jedno oćuti

Mondo pre 8 sati
Panatinaikos je pobedio Real Madrid 82:81 posle velikog preokreta, dvojkom Džerijana Grenta na 2,3 sekunde do kraja, a koliko god da se ta velika pobeda slavila u Atini - i Ergin Ataman je jedva dočekao da likuje - podjednako je isto uzrujala sve u… »
Legendarni trener udario na srpske sudije u Evroligi: "Naš skor protiv njih je 1-7, znali smo..."

Legendarni trener udario na srpske sudije u Evroligi: "Naš skor protiv njih je 1-7, znali smo..."

Telegraf pre 8 sati
Košarkaši Real Madrida i Panatinaikosa su priredili svim navijačima u Evroligi izuzetan meč koji je rešen košem Džerijana Grenta na samom kraju utakmice, čime su Grci slavili. Međutim, posle meča, u centru pažnje se našao i trener španskog tima Serđo… »
Trener Reala udario na srpske sudije: Kad nam oni sude – 1:7!

Trener Reala udario na srpske sudije: Kad nam oni sude – 1:7!

Sport klub pre 9 sati
Panatinaikos i Real su odigrali sjajan meč u Evroligi, koji je rešen pogotkom Grenta na dve sekunde pre kraja za trijumf grčkog tima. Posle meča u centru pažnje su bili treneri. Ataman je posle turbulentne nedelje „udario“ na novinare, a svoju muku izneo… »

Vesti dana »