Povezane vesti
Ja vas volim: Jakov Jozinović objavio drugu pesmu karijeri i otvorio šesti koncert u Beogradu (foto)
Večernje novosti pre 1 dan
POSLE pet rasprodatih koncerata u Plavoj dvorani Sava centra i dodatog šestog termina za 18. aprila, u to ime, mladi pevač Jakov Jozinović objavi je novu pesmu „Ja volim“, kao posebno iznenađenje za publiku koja ga prati kroz jedan od najintenzivnijih… »
Jakov Jozinović rasprodao pet koncerata u Sava Centru, šesti u prodaji, a sad je objavio i novu pesmu
Kurir pre 2 dana
Nakon pet rasprodatih koncerata u Sava Centru i dodatog šestog termina 18. aprila, Jakov Jozinović predstavlja novu pesmu „Ja volim“, kao posebno iznenađenje za publiku koja ga prati kroz jedan od najintenzivnijih perioda njegove karijere. Pesma „Ja… »
Jakov Jozinović: Pet rasprodatih Sava centara, šesti u prodaji i nova pesma "Ja volim"
Euronews pre 2 dana
Nakon pet rasprodatih koncerata u Sava Centru i dodatog šestog termina 18. aprila, Jakov Jozinović predstavlja novu pesmu "Ja volim", kao posebno iznenađenje za publiku koja ga prati kroz jedan od najintenzivnijih perioda njegove karijere. Pesma "Ja… »
Vesti dana »
Delez potvrdio da je podneo zahtev za pokretanje međunarodne arbitraže zbog uredbe o maržama
Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
VST odbio da usvoji ostavke članova Izborne komisije, moraju da sprovedu odluku Ustavnog suda
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih
Vuk Cvijić: Smena inspektora koji su zaplenili marihuanu - nastavak kartelizacije policije
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane
Krvavi dan! Muškarac ubio rođenog brata kod golupca: Posvađali se, pa počeo da ga mlati do smrti: Horor detalji zločina
Kurir pre 3 satajoš 29 povezanih