Povezane vesti

Ja vas volim: Jakov Jozinović objavio drugu pesmu karijeri i otvorio šesti koncert u Beogradu (foto)

Ja vas volim: Jakov Jozinović objavio drugu pesmu karijeri i otvorio šesti koncert u Beogradu (foto)

Večernje novosti pre 30 dana
POSLE pet rasprodatih koncerata u Plavoj dvorani Sava centra i dodatog šestog termina za 18. aprila, u to ime, mladi pevač Jakov Jozinović objavi je novu pesmu „Ja volim“, kao posebno iznenađenje za publiku koja ga prati kroz jedan od najintenzivnijih… »
Jakov Jozinović rasprodao pet koncerata u Sava Centru, šesti u prodaji, a sad je objavio i novu pesmu

Jakov Jozinović rasprodao pet koncerata u Sava Centru, šesti u prodaji, a sad je objavio i novu pesmu

Kurir pre 31 dana
Nakon pet rasprodatih koncerata u Sava Centru i dodatog šestog termina 18. aprila, Jakov Jozinović predstavlja novu pesmu „Ja volim“, kao posebno iznenađenje za publiku koja ga prati kroz jedan od najintenzivnijih perioda njegove karijere. Pesma „Ja… »
Jakov Jozinović: Pet rasprodatih Sava centara, šesti u prodaji i nova pesma "Ja volim"

Jakov Jozinović: Pet rasprodatih Sava centara, šesti u prodaji i nova pesma "Ja volim"

Euronews pre 31 dana
Nakon pet rasprodatih koncerata u Sava Centru i dodatog šestog termina 18. aprila, Jakov Jozinović predstavlja novu pesmu "Ja volim", kao posebno iznenađenje za publiku koja ga prati kroz jedan od najintenzivnijih perioda njegove karijere. Pesma "Ja… »

Vesti dana »

Tramp: SAD će danas pokrenuti snažan napad na Iran

Tramp: SAD će danas pokrenuti snažan napad na Iran

Vesti online pre 1 satjoš 37 povezanih
Ukrajina je tokom zime potrošila 700 raketa „patriot”

Ukrajina je tokom zime potrošila 700 raketa „patriot”

Politika pre 42 minutajoš 39 povezanih
Zašto Moskva ne pomaže Teheranu?

Zašto Moskva ne pomaže Teheranu?

Dojče vele pre 3 satajoš 34 povezane