Povezane vesti
Trudna Edita Aradinović pije pivo. Odmah se obratila hejterima: "Nemojte mi držati predavanje, nisam vam tražila savet"
Blic pre 1 dan
Edita poručila ljudima da joj ne dele savete U medijima se piše da njen bivši partner ima novu devojku Pevačica Edita Aradinović trenutno je trudna. Edita je raskinula vezu sa Nenadom Stevićem sa kojim čeka dete, a sada je podelila kako je posle dužeg… »
"Nemojte mi držati predavanje" Edita Aradinović se nakon vesti o raskidu sa verenikom oglasila na Instagramu - Ko hoće neka…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović trenutno je u drugom stanju. Nakon raskida sa Nenadom Stevićem, sa kojim čeka dete, Edita je na društvenim mrežama podelila zanimljiv detalj iz privatnog života. Naime, na svom Instagram storiju objavila je fotografiju čaše… »
"Nemojte da mi držite predavanje": Edita Aradinović se opet oglasila nakon vesti da je raskinula s ocem deteta
Mondo pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović, koja je u drugom stanju, oglasila se na mrežama nakon raskida sa Nenadom Stevićem, sa kojim čeka dete. Nakon što je pratiocima potvrdila da je trudna i da je raskinula sa Stevićem, sada ih je zamolila da joj "ne drže… »
Šok reakcija Editine majke na vesti o trudnoći: Trudna raskinula sa dečkom, sad otkrila nepoznate detalje
Mondo pre 1 dan
Edita Aradinović je u drugom stanju sa sada već bivšim partnerom Nenadom Stevićem. Podsetimo, pevačica je odlučila da stavi tačku na priču kada je shvatila da različito gledaju na dalji život. "Ovo će biti jedina moja izjava. Nenad i ja nismo emotivni… »
Oglasila se Edita Aradinović nakon raskida sa Nenadom Stevićem: „Biće dobar otac, dete nam je sada prioritet“
Svet & Skandal pre 1 dan
Ivan Vučićević Edita Aradinović u drugom je stanju, a sad je progovorila o bivšem partneru Nenadu Steviću sa kojim čeka dete. Pevačica je potvrdila da nisu zajedno i da im je dete sada prioritet Bože sačuvaj i sakloni, majko sveta. Ovo će biti jedina… »
Edita otkrila kako je njena majka reagovala kad joj je javila da je trudna i šokirala: "Super, hajde, laku noć!"
Blic pre 1 dan
Edita je podelila razgovor sa svojom majkom u vezi trudnoće i reakciju koja nije bila očekivano emotivna. Edita ističe da nije očekivala da će tako da reaguje. Pevačica Edita Aradinović u drugom je stanju. Ona je raskinula vezu sa Nenadom Stevićem sa… »
Edita otkrila kako je njena majka reagovala na vest da je pevačica trudna! Ovakve reči niko nije očekivao, pala i psovka
Kurir pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović progovorila je o trudnoći i otkrila kako je njena majka reagovala kada je saznala lepe vesti. Naime, Edita, koja je raskinula s Nenadom Stevićem, sa kojim čeka dete, je prvo uradila test za trudnoću, pa kada se uverila, onda je… »
Edita šokirala priznanjem kako je njena majka reagovala kad joj je javila da je trudna: "Ajde, fala k...."
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Edita Aradinović progovorila je o trudnoći i otkrila kako je njena majka reagovala kada je saznala lepe vesti. Naime, Edita je prvo uradila test za trudnoću, pa kada se uverila, onda je u ponoć napisala poruku svojoj mami. - Kada sam saznala i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno, vetrovito, sa toplijim periodom i najavom hladnog talasa
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih
UŽIVO: Partizan se muči bez Brauna, uvrede Ostoji Mijailoviću
Sport klub pre 6 minutajoš 35 povezanih
Tema jutra: Pozivanje ministra na imunitet pauzira postupak - samo pomilovanje predsednika ga zaustavlja
N1 Info pre 5 satijoš 1 povezana
Đedović Handanović s čelnicima ADNOC-a o mogućem dodatnom udelu Srbije u NIS-u
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 23 povezane