Povezane vesti

Kremlj: Arktik je naš

Kremlj: Arktik je naš

Vesti online pre 1 dan
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov. „To je naš region. Mi smo arktička država, za razliku od ogromne većine… »
"Arktik je naš" Peskov: Otvoreni smo za saradnju, ali branićemo naše interese

"Arktik je naš" Peskov: Otvoreni smo za saradnju, ali branićemo naše interese

Blic pre 1 dan
Peskov je naglasio da Rusija ima velike interese na Arktiku Kaja Kalas je rekla da je "Evropskoj uniji potrebna nova bezbednosna politika na Arktiku" Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na… »
"Arktik je naš!" Peskov uputio ozbiljno upozorenje Briselu: "Imamo velike interese tamo, branićemo ga čitavim arsenalom..."

"Arktik je naš!" Peskov uputio ozbiljno upozorenje Briselu: "Imamo velike interese tamo, branićemo ga čitavim arsenalom..."

Kurir pre 1 dan
"Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku", izjavio je danas portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov i dodao je Arktik "ruski region". Peskov je upozorio zvanični Brisel da… »
Peskov: Rusija je arktička država, to je naš region, ali smo otvoreni za saradnju

Peskov: Rusija je arktička država, to je naš region, ali smo otvoreni za saradnju

RTV pre 2 dana
MOSKVA - Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je danas portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov i dodao je Arktik "ruski region". "To je naš region. Mi smo… »
Peskov: Rusija je arktička država, to je naš region, ali otvoreni smo za saradnju

Peskov: Rusija je arktička država, to je naš region, ali otvoreni smo za saradnju

NIN pre 1 dan
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je danas portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov i dodao je Arktik "ruski region". "To je naš region. Mi smo arktička… »
Peskov poručio: Arktik je naš

Peskov poručio: Arktik je naš

B92 pre 2 dana
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov. "To je naš region. Mi smo arktička država, za razliku od ogromne većine… »
Peskov: "Arktik je ruski! Branićemo ga uz upotrebu čitavog arsenala..."

Peskov: "Arktik je ruski! Branićemo ga uz upotrebu čitavog arsenala..."

Telegraf pre 1 dan
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je danas portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov i dodao je Arktik "ruski region". "To je naš region. Mi smo arktička… »
Peskov poručuje: Arktik je naš

Peskov poručuje: Arktik je naš

Sputnik pre 2 dana
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov. Ukoliko politika Evropske unije bude usmerena na saradnju u Arktiku, Rusija… »

Vesti dana »

U Srbiji skuplji i benzin i dizel

U Srbiji skuplji i benzin i dizel

Nova ekonomija pre 27 minutajoš 21 povezana
Počinju ZOI

Počinju ZOI

B92 pre 1 satjoš 25 povezanih