Povezane vesti
Kremlj: Arktik je naš
Vesti online pre 1 dan
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov. „To je naš region. Mi smo arktička država, za razliku od ogromne većine… »
"Arktik je naš" Peskov: Otvoreni smo za saradnju, ali branićemo naše interese
Blic pre 1 dan
Peskov je naglasio da Rusija ima velike interese na Arktiku Kaja Kalas je rekla da je "Evropskoj uniji potrebna nova bezbednosna politika na Arktiku" Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na… »
"Arktik je naš!" Peskov uputio ozbiljno upozorenje Briselu: "Imamo velike interese tamo, branićemo ga čitavim arsenalom..."
Kurir pre 1 dan
"Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku", izjavio je danas portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov i dodao je Arktik "ruski region". Peskov je upozorio zvanični Brisel da… »
Peskov: Rusija je arktička država, to je naš region, ali smo otvoreni za saradnju
RTV pre 2 dana
MOSKVA - Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je danas portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov i dodao je Arktik "ruski region". "To je naš region. Mi smo… »
Peskov: Rusija je arktička država, to je naš region, ali otvoreni smo za saradnju
NIN pre 1 dan
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je danas portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov i dodao je Arktik "ruski region". "To je naš region. Mi smo arktička… »
Peskov poručio: Arktik je naš
B92 pre 2 dana
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov. "To je naš region. Mi smo arktička država, za razliku od ogromne većine… »
Peskov: "Arktik je ruski! Branićemo ga uz upotrebu čitavog arsenala..."
Telegraf pre 1 dan
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je danas portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov i dodao je Arktik "ruski region". "To je naš region. Mi smo arktička… »
Peskov poručuje: Arktik je naš
Sputnik pre 2 dana
Rusija je arktička država, za razliku od većine zemalja Evropske unije, i otvorena je za saradnju na Arktiku, izjavio je portparol predsednika Ruske Federacije Dmitrij Peskov. Ukoliko politika Evropske unije bude usmerena na saradnju u Arktiku, Rusija… »
Vesti dana »
U Beogradu zaplenjeno 80 kilograma marihuane, uhapšena tri muškarca
NIN pre 23 minutajoš 20 povezanih
VJT: Zaplena pet tona kanabisa kod Kruševca nastavak istrage od prošle godine
NIN pre 38 minutajoš 13 povezanih
U petak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, moguće padavine
Vranje news pre 2 satajoš 21 povezana