Povezane vesti
Gradonačelnik Novog Sada: Gotovo sam siguran da ćemo moći da osposobimo staničnu zgradu
Newsmax Balkans pre 5 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište biti gotovo za šest meseci. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra 2025. godine, pada nadstrešnice na… »
Gradonačelnik Novog Sada: Gotovo sam siguran da ćemo do kraja godine osposobiti staničnu zgradu
N1 Info pre 10 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište biti gotovo za šest meseci. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra, pada nadstrešnice na rekonstruisanoj… »
Mićin: Gotovo sam siguran da ćemo osposobiti zgradu železničke stanice u Novom Sadu
Ekapija pre 10 sati
(Foto: Dejan Aleksić) Da ni rušenje ni obnova nisu isključeni kao opcije kada je reč o sudbini stanične zgrade železničke stanice u Novom Sadu, koja je zatvorena 1. novembra 2024. pošto se sa nje odvalila nadstrešnica i usmrtila 16 osoba, u nekoliko… »
Gradonačelnik Novog Sada: Gotovo sam siguran da ćemo osposobiti staničnu zgradu
Nedeljnik pre 10 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište biti gotovo za šest meseci, piše 021.rs. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra, pada nadstrešnice na… »
Gradonačelnik Novog Sada: Do kraja godine osposobićemo Železničku stanicu
Danas pre 11 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište na Rumenačkom putu biti gotovo za šest meseci. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra, pada nadstrešnice… »
Mićin: Gotovo sam siguran da ćemo osposobiti staničnu zgradu
Radio 021 pre 12 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište biti gotovo za šest meseci. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra, pada nadstrešnice na rekonstruisanoj… »
Vesti dana »
„Trebalo bi da bude veoma zabrinut“: Tramp poslao upozorenje ajatolahu Hamneiju nakon novih tenzija SAD i Irana
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Uhapšen bombaš (33) na Čolinu vilu! Ministar Dačić otkrio detalje: U 4.52 sa pomagačem došao do Čolićeve porodične kuće...
Kurir pre 2 minutajoš 3 povezane
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana