Повезане вести
Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо моћи да оспособимо станичну зграду
Невсмакс Балканс пре 20 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште бити готово за шест месеци. Новосађани и они који долазе у град од 1. новембра 2025. године… »
Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо до краја године оспособити станичну зграду
Н1 Инфо пре 21 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште бити готово за шест месеци. Новосађани и они који долазе у град од 1. новембра, пада… »
Мићин: Готово сам сигуран да ћемо оспособити зграду железничке станице у Новом Саду
Екапија пре 21 дана
(Фото: Дејан Алексић) Да ни рушење ни обнова нису искључени као опције када је реч о судбини станичне зграде железничке станице у Новом Саду, која је затворена 1. новембра 2024. пошто се са ње одвалила надстрешница и усмртила… »
Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо оспособити станичну зграду
Недељник пре 21 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште бити готово за шест месеци, пише 021.рс. Новосађани и они који долазе у град од 1. новембра… »
Градоначелник Новог Сада: До краја године оспособићемо Железничку станицу
Данас пре 21 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште на Руменачком путу бити готово за шест месеци. Новосађани и они који долазе у град од 1… »
Мићин: Готово сам сигуран да ћемо оспособити станичну зграду
Радио 021 пре 21 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште бити готово за шест месеци. Новосађани и они који долазе у град од 1. новембра, пада… »
Вести дана »
Обећано, испуњено: Министар Мали потврдио историјски резултат "Просечна плата званично прешла 1.000 евра". А ово су подаци о пензијама
Курир пре 1 сатјош 20 повезаних
Статистика: Наставља се драстичан пад броја живорођених и пораст броја умрлих
Бета пре 2 сатајош 19 повезаних
Доскорашња директорка "Пете" гимназије Данка Нешовић постала помоћница министра
Н1 Инфо пре 3 сатајош 9 повезаних
Временска прогноза за четвртак, 26. фебруар: Сутра сунчано, температура до 14 степени
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних