Повезане вести

Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо моћи да оспособимо станичну зграду

Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо моћи да оспособимо станичну зграду

Невсмакс Балканс пре 20 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште бити готово за шест месеци. Новосађани и они који долазе у град од 1. новембра 2025. године… »
Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо до краја године оспособити станичну зграду

Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо до краја године оспособити станичну зграду

Н1 Инфо пре 21 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште бити готово за шест месеци. Новосађани и они који долазе у град од 1. новембра, пада… »
Мићин: Готово сам сигуран да ћемо оспособити зграду железничке станице у Новом Саду

Мићин: Готово сам сигуран да ћемо оспособити зграду железничке станице у Новом Саду

Екапија пре 21 дана
(Фото: Дејан Алексић) Да ни рушење ни обнова нису искључени као опције када је реч о судбини станичне зграде железничке станице у Новом Саду, која је затворена 1. новембра 2024. пошто се са ње одвалила надстрешница и усмртила… »
Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо оспособити станичну зграду

Градоначелник Новог Сада: Готово сам сигуран да ћемо оспособити станичну зграду

Недељник пре 21 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште бити готово за шест месеци, пише 021.рс. Новосађани и они који долазе у град од 1. новембра… »
Градоначелник Новог Сада: До краја године оспособићемо Железничку станицу

Градоначелник Новог Сада: До краја године оспособићемо Железничку станицу

Данас пре 21 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште на Руменачком путу бити готово за шест месеци. Новосађани и они који долазе у град од 1… »
Мићин: Готово сам сигуран да ћемо оспособити станичну зграду

Мићин: Готово сам сигуран да ћемо оспособити станичну зграду

Радио 021 пре 21 дана
Градоначелник Новог Сада Жарко Мићин каже да ће радови на станичној згради у Новом Саду трајати до краја године, док ће ново стајалиште бити готово за шест месеци. Новосађани и они који долазе у град од 1. новембра, пада… »

Вести дана »