Povezane vesti
Gradonačelnik Novog Sada: Gotovo sam siguran da ćemo moći da osposobimo staničnu zgradu
Newsmax Balkans 04.02.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište biti gotovo za šest meseci. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra 2025. godine, pada nadstrešnice na… »
Gradonačelnik Novog Sada: Gotovo sam siguran da ćemo do kraja godine osposobiti staničnu zgradu
N1 Info 04.02.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište biti gotovo za šest meseci. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra, pada nadstrešnice na rekonstruisanoj… »
Mićin: Gotovo sam siguran da ćemo osposobiti zgradu železničke stanice u Novom Sadu
Ekapija 04.02.2026
(Foto: Dejan Aleksić) Da ni rušenje ni obnova nisu isključeni kao opcije kada je reč o sudbini stanične zgrade železničke stanice u Novom Sadu, koja je zatvorena 1. novembra 2024. pošto se sa nje odvalila nadstrešnica i usmrtila 16 osoba, u nekoliko… »
Gradonačelnik Novog Sada: Gotovo sam siguran da ćemo osposobiti staničnu zgradu
Nedeljnik 04.02.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište biti gotovo za šest meseci, piše 021.rs. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra, pada nadstrešnice na… »
Gradonačelnik Novog Sada: Do kraja godine osposobićemo Železničku stanicu
Danas 04.02.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište na Rumenačkom putu biti gotovo za šest meseci. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra, pada nadstrešnice… »
Mićin: Gotovo sam siguran da ćemo osposobiti staničnu zgradu
Radio 021 04.02.2026
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin kaže da će radovi na staničnoj zgradi u Novom Sadu trajati do kraja godine, dok će novo stajalište biti gotovo za šest meseci. Novosađani i oni koji dolaze u grad od 1. novembra, pada nadstrešnice na rekonstruisanoj… »
Vesti dana »
IRGC: Ako SAD napadnu energetska postrojenja, potpuno ćemo zatvoriti Ormuski moreuz; u udarima na jug Izraela 175 povređenih
RTS pre 23 minutajoš 129 povezanih
Bićemo spremni za Mađarsku! Selektor „orlova“ Raul Gonzales: Unapređujemo tim
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Prve izlazne ankete: Vladajući Pokret Sloboda nezvanični pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Beta pre 3 minutajoš 23 povezane
Dve zgrade srušile se u Istanbulu: Jedna osoba poginula, 10 povređeno u eksploziji gasa
Euronews pre 48 minutajoš 22 povezane