Povezane vesti
Partizan dolazi u Surdulicu, policija snima
Bujanovačke pre 10 sati
Bujanovac, 4. februar 2026. (foto arhiva snimak ekrana Arena sport) – Fudbalski klub Partizan dolazi u subotu (7. februar) u Surdulicu gde će gostovati FK Radniku, u okviru 22. kola Superlige Srbije. Utakmica počinje u 14 časova, a karte će biti u… »
Policija će snimati utakmicu Radnik – Partizan u Surdulici
OK radio pre 11 sati
U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Policijske uprave u Vranju sprovodiće mere snimanja i fotografisanja tokom fudbalske utakmice između FK „Radnik“ iz Surdulice i FK „Partizan“ iz Beograda. Utakmica će biti… »
Vesti dana »
Zapaljivo Trampovo upozorenje i to pred "Dan D": Da li je to ponovo došlo do preokreta? "Treba da bude veoma zabrinut!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Za jednom osobom se traga", Ivica Dačić otkrio detalje hapšenja muškarca koji je bacio bombu na kuću Zdravka Čolića
Blic pre 15 minutajoš 3 povezane
"Idem da nastavim ono što sam počela..." Bivša tužiteljka za kojom je raspisana poternica u Crnoj Gori ostavila pismo pre bekstva
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
„Dok sam ja predsednik, Srbija će biti na evropskom putu“: Vučić za Rojters o snabdevanju gasom, korupciji, pravosudnim zakonima i vanrednim izborima
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Sledeći korak je da se selim!" Saša Kovačević frapiran zbog vesti da je bačena bomba na kuću Zdravka Čolić
Telegraf pre 5 minutajoš 1 povezana