Povezane vesti

'Boli me smrt hiljada nedužnih': Pep Gvardiola o Gazi, Ukrajini i Americi

BBC News pre 11 sati
Španski trener veći deo konferencije uoči utakmice Mančester sitija i Njukasla posvetio je sukobima širom sveta, o kojim je govorio i prošle nedelje u Barseloni. Pep Gvardiola, trener fudbalera engleskog Mančester sitija, koristi sopstvenu poziciju kako… »

NIN pre 10 sati
Pep Gvardiola, trener fudbalera engleskog Mančester sitija, koristi sopstvenu poziciju kako bi javno govorio o svetskim problemima i patnjama i, kaže, borio se "za stvaranje boljeg društva". Bila je to njegova poruka na konferenciji za novinare uoči… »

Radio 021 pre 10 sati
Španski trener veći deo konferencije uoči utakmice Mančester sitija i Njukasla posvetio je sukobima širom sveta, o kojim je govorio i prošle nedelje u Barseloni. Getty Images Uoči revanša polufinala Karabao kupa Mančester sitija i Njukasla, trener… »
‘Boli me smrt hiljada nedužnih’: Pep Gvardiola o Gazi, Ukrajini i Americi

Južne vesti pre 10 sati
Getty Images Uoči revanša polufinala Karabao kupa Mančester sitija i Njukasla, trener mančesterskog tima Pep Gvardiola na konferenciji za medije govorio o globalnim sukobima Pep Gvardiola, trener fudbalera engleskog Mančester sitija, koristi sopstvenu… »

Danas pre 10 sati
Pep Gvardiola, trener fudbalera engleskog Mančester sitija, koristi sopstvenu poziciju kako bi javno govorio o svetskim problemima i patnjama i, kaže, borio se „za stvaranje boljeg društva“. Bila je to njegova poruka na konferenciji za novinare uoči… »
Gvardiola o ratovima koje bukte širom sveta: Ubijamo jedni druge, za šta?

Gvardiola o ratovima koje bukte širom sveta: Ubijamo jedni druge, za šta?

Euronews pre 12 sati
Trener Mančester sitija Pep Gvardiola dao je zanimljivu konferenciju za medije, gde je, umesto fudbala, više govorio o ratovima koje bukte širom sveta, iznevši negativan stav prema svemu tome što se dešava u Sudanu, Palestini, Rusiji, Ukrajini... Dok je… »
„Ubijamo jedni druge… Palestina, Ukrajina, Rusija, Sudan, SAD“

„Ubijamo jedni druge… Palestina, Ukrajina, Rusija, Sudan, SAD“

Sport klub pre 14 sati
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola govorio je o ratovima i ubistvima širom sveta, uključujući i Sudan u kome, prema tvrdnjama Ujedinjenih nacija, Ujedinjeni Arapski Emirati podržavaju paravojne grupe. U Sudanu je u građanskom ratu život izgubilo… »

Vesti dana »