Povezane vesti

Šok priznanje Zlate Petrović: Nikada nisam pročitala nijednu knjigu u životu, ali znam da čitam ljude!

Šok priznanje Zlate Petrović: Nikada nisam pročitala nijednu knjigu u životu, ali znam da čitam ljude!

Svet & Skandal pre 8 sati
Foto Ivan Vučićević Pevačica Zlata Petrović govorila o svom obrazovanju i životnim navikama, a jedna izjava posebno je šokirala javnost. Ona je bez imalo blama otkrila da nije pročitala nijednu knjigu, ali kako kaže, dobro čita ljude. Folk pevačica Zlata… »
"Nisam pročitala nijednu knjigu, ali čitam ljude": Poznata pevačica šokirala priznanjem u emisiji

"Nisam pročitala nijednu knjigu, ali čitam ljude": Poznata pevačica šokirala priznanjem u emisiji

Mondo pre 11 sati
Tokom gostovanja u podkastu "Markova vizija" pevačica Zlata Petrović je otvoreno priznala da književnost nije bila deo njenog života, ističući da joj to ne predstavlja nikakav problem. Kako kaže, ona poseduje drugu vrstu inteligencije koja joj je… »
"Nisam pročitala nijednu knjigu, ali umem da čitam ljude" Zlata Petrović iskreno o svom znanju

"Nisam pročitala nijednu knjigu, ali umem da čitam ljude" Zlata Petrović iskreno o svom znanju

Kurir pre 12 sati
Zlata Petrović iskreno je u jednom potkastu otkrila da nikada nije pročitala nijednu knjigu, ali da ima drugu veštinu, a to je da dobro čita ljude. Tokom gostovanja u podkastu "Markova vizija" pevačica je otvoreno priznala da književnost nije bila deo… »
Pevačica rođena u Beogradu priznala da nije pročitala nijednu knjigu i ne stidi se: "Znam da čitam ljude"

Pevačica rođena u Beogradu priznala da nije pročitala nijednu knjigu i ne stidi se: "Znam da čitam ljude"

Telegraf pre 12 sati
Pevačica Zlata Petrović šokirala je javnost izjavom da nije pročitala nijednu knjigu. To je rekla bez imalo srama jer, kako kaže, barem zna dobro da čita ljude. Tokom gostovanja u podkastu "Markova vizija" Zlata Petrović je otvoreno priznala da… »
"Nikad nisam pročitala nijednu knjigu u životu" Šok priznanje Zlate Petrović i toga se ne stidi: "Ali znam da čitam ljude"

"Nikad nisam pročitala nijednu knjigu u životu" Šok priznanje Zlate Petrović i toga se ne stidi: "Ali znam da čitam ljude"

Blic pre 15 sati
Smatra da intuitivno čitanje ljudskih reakcija ima veću vrednost od čitanja literatura. Njeni iskazi izazvali su raznovrsne reakcije među pratiocima i javnosti. Pevačica Zlata Petrović govorila o svom obrazovanju i životnim navikama, a jedna izjava… »

Vesti dana »