Повезане вести
Оптужени син норвешке принцезе изјаснио се на суду да није крив: "Тешко ми је да говорим пред оволиким бројем људи"
НИН пре 22 дана
Син норвешке принцезе Мете-Марит изјаснио се данас током сведочења у судском процесу за силовање и насиље у породици да није крив и негирао је да видео-снимци откивени на његовом телефону приказују силовање. Маријус Борг… »
Син норвешке принцезе Мете-Марит на суду изјавио да није крив: "Познат сам као мамин син, имам потребу да се доказујем"
Еуроневс пре 22 дана
Син норвешке принцезе Мете-Марит изјаснио се данас током сведочења у судском процесу који се против њега води због низа оптужби за сексуално и физичко насиље, да није крив и негирао је да видео-снимци откивени на његовом… »
Вести дана »
Хилари Клинтон сведочила да није знала о Епстиновима злочинима и да се не сец́а да га је упознала
Бета пре 50 минутајош 31 повезана
Шеснаести дан протеста пољопривредника – блокиране Ибарска и Ђердапска магистрала
РТС пре 1 сатјош 44 повезане
Студенти у блокади најавили да ће све важне позиве и информације грађанима убудуће слати мејлом
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 17 повезаних
Коалиција око СНС прва на листићу у свих десет општина: Проглашене изборне листе и у Бору, Аранђеловцу и Мајданпеку
Невсмакс Балканс пре 2 сатајош 37 повезаних