Povezane vesti
Sonja Lazetić imala filmski život! Prvog muža joj ubili, a danas živi kao kraljica u bogatstvu i luksuzu
Kurir pre 3 sata
Sonja Lazetić, supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića poslednjom objavom zabrinula je sve. Naime, ona se oglasila iz bolnice i otkrila da mora na operaciju. A njen život bio je buran. Javnosti je postala poznata zbog uloge u filmu o kriminalcima… »
Najlepša Beograđanka čijeg su bivšeg spalili mora na operaciju: Žena fudbalera godinama trpela strašne bolove
Mondo pre 10 sati
Sonja Lazetić, supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića, poslednjom objavom na društvenim mrežama izazvala je veliku zabrinutost među pratiocima. Sonja je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj se vidi njena ruka u zavoju. Mnogi su… »
Sonja Lazetić završila u bolnici: Oglasila se i otkrila šta joj se desilo: Godinama trpela nesnosne bolove (foto)
Kurir pre 10 sati
Supruga bivšeg fudbalera Nikole Lazetića, Sonja Lazetić završila je u bolnici zbog problema sa rukom. Ona je objavila fotografiju iz bolničkog kreveta, a u prvom planu je ruka u zavoju. - Od 2022. godine niko nije mogao da mi postavi pravu dijagnozu i… »
Žena Nikole Lazetića mora na hitnu operaciju, Sonja zabrinula javnost: "Uspostavili su mi dijagnozu..."
Telegraf pre 10 sati
Sonja Lazetić, supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića mora na hitnu operaciju. Naime, ona se oglasila iz bolnice i otkrila da mora na operaciju. Sonja je na svom Instagram profilu objavila sliku na kojoj vidimo njenu ruku u zavoju, a mnogi su se… »
Sonja Lazetić mora na operaciju: Oglasila se iz bolnice, "Uspostavili su mi dijagnozu"
Blic pre 11 sati
Ona je podelila da je konačno dobila tačnu dijagnozu i planiranu operaciju nakon dugogodišnjih bolova. Izrazila je zadovoljstvo što je rešenje na pomolu i istakla važnost podrške od strane lekara i porodice. Sonja Lazetić, supruga nekadašnjeg fudbalera… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
„Trebalo bi da bude veoma zabrinut“: Tramp poslao upozorenje ajatolahu Hamneiju nakon novih tenzija SAD i Irana
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vučić: Srbija čvrsto na EU putu, kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU
RTK pre 1 satjoš 2 povezane