Повезане вести
Соња Лазетић имала филмски живот! Првог мужа јој убили, а данас живи као краљица у богатству и луксузу
Курир 04.02.2026
Соња Лазетић, супруга некадашњег фудбалера Николе Лазетића последњом објавом забринула је све. Наиме, она се огласила из болнице и открила да мора на операцију. А њен живот био је буран. Јавности је постала позната због улоге… »
Соња Лазетић завршила у болници: Огласила се и открила шта јој се десило: Годинама трпела несносне болове (фото)
Курир 04.02.2026
Супруга бившег фудбалера Николе Лазетића, Соња Лазетић завршила је у болници због проблема са руком. Она је објавила фотографију из болничког кревета, а у првом плану је рука у завоју. - Од 2022. године нико није могао да ми… »
Најлепша Београђанка чијег су бившег спалили мора на операцију: Жена фудбалера годинама трпела страшне болове
Мондо 04.02.2026
Соња Лазетић, супруга некадашњег фудбалера Николе Лазетића, последњом објавом на друштвеним мрежама изазвала је велику забринутост међу пратиоцима. Соња је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију на којој се види њена… »
Жена Николе Лазетића мора на хитну операцију, Соња забринула јавност: "Успоставили су ми дијагнозу..."
Телеграф 04.02.2026
Соња Лазетић, супруга некадашњег фудбалера Николе Лазетића мора на хитну операцију. Наиме, она се огласила из болнице и открила да мора на операцију. Соња је на свом Инстаграм профилу објавила слику на којој видимо њену руку… »
Соња Лазетић мора на операцију: Огласила се из болнице, "Успоставили су ми дијагнозу"
Блиц 04.02.2026
Она је поделила да је коначно добила тачну дијагнозу и планирану операцију након дугогодишњих болова. Изразила је задовољство што је решење на помолу и истакла важност подршке од стране лекара и породице. Соња Лазетић… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду 3. јун 2026: Данас облачно, топло и веома нестабилно
Бета пре 2 сатајош 3 повезане
Београдска полиција пронашла импровизовани мигрантски камп , приведено пет особа
Бета пре 2 сатајош 1 повезана