Povezane vesti
"Znam šta se desilo, ali nisam hteo da govorim!" Milomir Marić nakon 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: Posle 5…
Kurir 04.02.2026
Voditelj Milomir Marić je progovorio o smrti novinarke Radislave Dade Vujasinović, koja je 8. aprila 1994. godine pronađena mrtva u svom stanu na Novom Beogradu. Njena smrt do danas nije rasvetljena. Upitan "zašto se ne zna ko ju je ubio", Marić je u… »
Marić progovorio o smrti Dade Vujasinović posle 32 godine: "Jedini sam znao, posle 5. oktobra mi prilazi inspektor..."
Mondo 04.02.2026
Novinar i televizijski voditelj Milomir Marić gostovao je u emisiji "Teorija zavere" govorio o ubistvu novinarke Radislave Dade Vujasinović. Ona je, da podsetimo, pronađena mrtva u svom stanu na Novom Beogradu 8. aprila 1994. godine. Njena smrt do danas… »
Milomir Marić posle 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: "Jedini sam to znao, ali nisam hteo da govorim", prvi put…
Blic 04.02.2026
Porodica Vujasinović i dalje osporava zvanične nalaze i nastavlja borbu za otkrivanje istine. Slučaj Dade Vujasinović ostaje otvoren, postavljajući nove izazove za forenzičke i pravne institucije. Novinarka Radislava Dada Vujasinović 8. aprila 1994… »
Milomir Marić posle 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: "Rekao sam joj da beži, ali je ona..."
Telegraf 04.02.2026
Novinarka Dada Vujasinović pronađena je mrtva u svom stanu 8. aprila 1994. godine, a sada je o njenoj iznenadnoj smrti progovorio njen učitelj i blizak prijatelj Milomir Marić. - Pa, Dada je moja miljenica - rekao je Marić. - Zašto se do daans ne zna ko… »
Vesti dana »
Kokain krio u "Škodi": Policija zaustavila dilera u Inđiji, osmah mu određen pritvor!
Kurir pre 45 minutajoš 39 povezanih
Eskalacija sukoba na Bliskom istoku, Tramp postavio ultimatum Iranu da otvori Ormuski moreuz
Mašina pre 25 minutajoš 47 povezanih
Tramp od 'sručićemo oganj na vas' do 'pregovaramo sa Iranom o kraju sukoba'
BBC News pre 15 minutajoš 26 povezanih
Prva ljubav Radoja Čupića bila je čuvena srpska političarka: Glumac je o vezi s njom javno govorio
Kurir pre 2 satajoš 35 povezanih
Paunović: Raduje me povratak braće Milinković Savić u tim, sa Tadićem nisam spreman da razgovaram
RTS pre 55 minutajoš 44 povezane