Povezane vesti

"Znam šta se desilo, ali nisam hteo da govorim!" Milomir Marić nakon 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: Posle 5…

"Znam šta se desilo, ali nisam hteo da govorim!" Milomir Marić nakon 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: Posle 5…

Kurir pre 1 dan
Voditelj Milomir Marić je progovorio o smrti novinarke Radislave Dade Vujasinović, koja je 8. aprila 1994. godine pronađena mrtva u svom stanu na Novom Beogradu. Njena smrt do danas nije rasvetljena. Upitan "zašto se ne zna ko ju je ubio", Marić je u… »
Marić progovorio o smrti Dade Vujasinović posle 32 godine: "Jedini sam znao, posle 5. oktobra mi prilazi inspektor..."

Marić progovorio o smrti Dade Vujasinović posle 32 godine: "Jedini sam znao, posle 5. oktobra mi prilazi inspektor..."

Mondo pre 1 dan
Novinar i televizijski voditelj Milomir Marić gostovao je u emisiji "Teorija zavere" govorio o ubistvu novinarke Radislave Dade Vujasinović. Ona je, da podsetimo, pronađena mrtva u svom stanu na Novom Beogradu 8. aprila 1994. godine. Njena smrt do danas… »
Milomir Marić posle 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: "Jedini sam to znao, ali nisam hteo da govorim", prvi put…

Milomir Marić posle 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: "Jedini sam to znao, ali nisam hteo da govorim", prvi put…

Blic pre 1 dan
Porodica Vujasinović i dalje osporava zvanične nalaze i nastavlja borbu za otkrivanje istine. Slučaj Dade Vujasinović ostaje otvoren, postavljajući nove izazove za forenzičke i pravne institucije. Novinarka Radislava Dada Vujasinović 8. aprila 1994… »
Milomir Marić posle 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: "Rekao sam joj da beži, ali je ona..."

Milomir Marić posle 32 godine progovorio o smrti Dade Vujasinović: "Rekao sam joj da beži, ali je ona..."

Telegraf pre 1 dan
Novinarka Dada Vujasinović pronađena je mrtva u svom stanu 8. aprila 1994. godine, a sada je o njenoj iznenadnoj smrti progovorio njen učitelj i blizak prijatelj Milomir Marić. - Pa, Dada je moja miljenica - rekao je Marić. - Zašto se do daans ne zna ko… »

Vesti dana »