Повезане вести
"Знам шта се десило, али нисам хтео да говорим!" Миломир Марић након 32 године проговорио о смрти Даде Вујасиновић: После 5…
Курир пре 21 дана
Водитељ Миломир Марић је проговорио о смрти новинарке Радиславе Даде Вујасиновић, која је 8. априла 1994. године пронађена мртва у свом стану на Новом Београду. Њена смрт до данас није расветљена. Упитан "зашто се не зна ко ју… »
Марић проговорио о смрти Даде Вујасиновић после 32 године: "Једини сам знао, после 5. октобра ми прилази инспектор..."
Мондо пре 22 дана
Новинар и телевизијски водитељ Миломир Марић гостовао је у емисији "Теорија завере" говорио о убиству новинарке Радиславе Даде Вујасиновић. Она је, да подсетимо, пронађена мртва у свом стану на Новом Београду 8. априла 1994… »
Миломир Марић после 32 године проговорио о смрти Даде Вујасиновић: "Једини сам то знао, али нисам хтео да говорим", први пут…
Блиц пре 22 дана
Породица Вујасиновић и даље оспорава званичне налазе и наставља борбу за откривање истине. Случај Даде Вујасиновић остаје отворен, постављајући нове изазове за форензичке и правне институције. Новинарка Радислава Дада… »
Миломир Марић после 32 године проговорио о смрти Даде Вујасиновић: "Рекао сам јој да бежи, али је она..."
Телеграф пре 22 дана
Новинарка Дада Вујасиновић пронађена је мртва у свом стану 8. априла 1994. године, а сада је о њеној изненадној смрти проговорио њен учитељ и близак пријатељ Миломир Марић. - Па, Дада је моја миљеница - рекао је Марић. -… »
Вести дана »
Пољопривредник са блокаде у Бресници: На састанку вечерас одлучујемо о даљим корацима, држава може ово да реши брзински
Н1 Инфо пре 1 сатјош 40 повезаних
„Данас се мрежа активира“: Студенти у блокади позвали грађане да провере мејлове
Крагујевачке пре 2 сатајош 17 повезаних
Пауза у нуклеарним преговорима Ирана и САД у Женеви, наставак касно поподне
РТВ пре 4 сатијош 26 повезаних