Povezane vesti

Kredit na 30 godina ili plaćanje kirije do penzije? Mladi o tome šta je najbolja alternativa kupovini stana

Kredit na 30 godina ili plaćanje kirije do penzije? Mladi o tome šta je najbolja alternativa kupovini stana

Mondo pre 7 sati
Visoke cene nekretnina i rastući troškovi života poslednjih godina snažno su uticali na odluke mladih. Iako želja za sopstvenim domom ostaje jedna od ključnih životnih ambicija, mnogi se sve teže odlučuju na taj korak. Razlog nije samofinansijski teret… »
Plaćanje kirije do penzije ili kredit na 30 godina - šta se više isplati mladima?

Plaćanje kirije do penzije ili kredit na 30 godina - šta se više isplati mladima?

Kamatica pre 8 sati
Iako želja za sopstvenim domom ostaje jedna od ključnih životnih ambicija, mnogi se sve teže odlučuju na taj korak. Razlog nije samofinansijski teret, već i duboko ukorenjen strah od dugoročnog zaduživanja. Stambeni krediti za većinu mladih predstavljaju… »
Kako izgleda "dužničko ropstvo"? Sa 28 godina sam podigla kredit, pola plate mi ide na mesečnu ratu, ali...

Kako izgleda "dužničko ropstvo"? Sa 28 godina sam podigla kredit, pola plate mi ide na mesečnu ratu, ali...

Telegraf pre 14 sati
"Koliko je strašno imati stambeni kredit?" Visoke cene nekretnina i rastući troškovi života poslednjih godina snažno su uticali na odluke mladih. Iako želja za sopstvenim domom ostaje jedna od ključnih životnih ambicija, mnogi se sve teže odlučuju na taj… »

Vesti dana »