Povezane vesti
Mene i Batlera niko ne može da zaustavi! Nvora hvalio napadački potencijal Zvezde!
Kurir 04.02.2026
Crvena zvezda je ušla u seriju pobeda. Jedan od glavnih razloga za to je sve bolja saradnja između Džordana Nvore i novog pojačanja, Džereda Batlera. Njih dvojica sve češće dele minute na parketu, a Zvezda je upravo u tom periodu krenula da ređa pobede u… »
"Batlera i mene teško ko može da zaustavi"
B92 04.02.2026
Crvena zvezda u poslednje vreme deluje sve uigranije i opasnije. Jedan od glavnih razloga za to je sve bolja saradnja između Džordana Nvore i novog pojačanja, Džereda Batlera. Nvora, koji se od starta sezone nametnuo kao jedan od ključnih igrača… »
Nvora: Batlera i mene malo ko može da zaustavi
Sport klub 04.02.2026
Krilni košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora rekao je da veruje da saradnja sa Džeredom Batlerom može da izraste u nešto posebno, kako za njih dvojicu, tako i tim, ali i navijače 'crveno-belih'. Nigerijski košarkaš pre nekoliko dana bio je gost u podkastu… »
Vesti dana »
Šejk Milton ''nestao u akciji'', kako je Penjaroja to objasnio?
Sportske.net pre 2 satajoš 13 povezanih
Rubio: Laž je tvrdnja Zelenskog da SAD traže predaju Donbasa Rusiji u zamenu za garancije bezbednosti
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Kijamet u Srbiji, evo dokle će da traje: Vremenska prognoza za subotu, 28. mart
Večernje novosti pre 2 satajoš 2 povezane
Približila se rezultatu svog brata: Nika Prevc postavila svetski rekord u ski letovima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana