Povezane vesti
Mene i Batlera niko ne može da zaustavi! Nvora hvalio napadački potencijal Zvezde!
Kurir pre 8 sati
Crvena zvezda je ušla u seriju pobeda. Jedan od glavnih razloga za to je sve bolja saradnja između Džordana Nvore i novog pojačanja, Džereda Batlera. Njih dvojica sve češće dele minute na parketu, a Zvezda je upravo u tom periodu krenula da ređa pobede u… »
"Batlera i mene teško ko može da zaustavi"
B92 pre 9 sati
Crvena zvezda u poslednje vreme deluje sve uigranije i opasnije. Jedan od glavnih razloga za to je sve bolja saradnja između Džordana Nvore i novog pojačanja, Džereda Batlera. Nvora, koji se od starta sezone nametnuo kao jedan od ključnih igrača… »
Nvora: Batlera i mene malo ko može da zaustavi
Sport klub pre 13 sati
Krilni košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora rekao je da veruje da saradnja sa Džeredom Batlerom može da izraste u nešto posebno, kako za njih dvojicu, tako i tim, ali i navijače 'crveno-belih'. Nigerijski košarkaš pre nekoliko dana bio je gost u podkastu… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
„Trebalo bi da bude veoma zabrinut“: Tramp poslao upozorenje ajatolahu Hamneiju nakon novih tenzija SAD i Irana
Danas pre 5 satijoš 1 povezana