Povezane vesti
Mene i Batlera niko ne može da zaustavi! Nvora hvalio napadački potencijal Zvezde!
Kurir 04.02.2026
Crvena zvezda je ušla u seriju pobeda. Jedan od glavnih razloga za to je sve bolja saradnja između Džordana Nvore i novog pojačanja, Džereda Batlera. Njih dvojica sve češće dele minute na parketu, a Zvezda je upravo u tom periodu krenula da ređa pobede u… »
"Batlera i mene teško ko može da zaustavi"
B92 04.02.2026
Crvena zvezda u poslednje vreme deluje sve uigranije i opasnije. Jedan od glavnih razloga za to je sve bolja saradnja između Džordana Nvore i novog pojačanja, Džereda Batlera. Nvora, koji se od starta sezone nametnuo kao jedan od ključnih igrača… »
Nvora: Batlera i mene malo ko može da zaustavi
Sport klub 04.02.2026
Krilni košarkaš Crvene zvezde Džordan Nvora rekao je da veruje da saradnja sa Džeredom Batlerom može da izraste u nešto posebno, kako za njih dvojicu, tako i tim, ali i navijače 'crveno-belih'. Nigerijski košarkaš pre nekoliko dana bio je gost u podkastu… »
Vesti dana »
Danas pretežno sunčano uz umerenu oblačnost, temperatura do 26 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 21 povezana
Država pušta 5.000 tona evrodizela iz rezervi: Počelo snabdevanje tržišta
Euronews pre 39 minutajoš 9 povezanih
Ovo niste videli u TV prenosu! Vatrogasac prišao kavezu, Holanđani prihvatili igru – usledio šou za pamćenje! (video)
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih
Napad na Kijev i Harkov, više od 20 povređenih; Kalasova: Rusija planira nove sabotaže u Evropi
RTS pre 9 minutajoš 4 povezane