Povezane vesti
Hrvatski navijači se tukli u Ljubljani i ostali bez finala
B92 04.02.2026
Ove večeri u ljubljanskoj dvorani "Stožice" se igraju polufinala Evropskog prvenstva u futsalu, a u prvom je Španija savladala Hrvatsku rezultatom 2:1. "Crvena furija" je u prvom poluvremenu stekla kapitalnu prednost golovima Gonzalesa i Meljada. Utešni… »
Haos u Ljubljani: Hrvatski navijači se potukli sa redarima
Sport klub 04.02.2026
Futsal reprezentacija Hrvatske nije uspela da se plasira u finale prvenstva Evrope pošto je u polufinalu u ljubljanskoj dvorani "Stožice" poražena od selekecije Španije 2:1. Meč u prestonici Slovenije odigran je pred 6.456 navijača, mnogo pristalica… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 59 minutajoš 2 povezane
Najtoplija decenija u poslednjih 176 godina Generalni sekretar UN: "Klima je globalno u vanrednom stanju"
Kurir pre 4 minutajoš 1 povezana
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 14 minutajoš 1 povezana